СП бек до: leighton23 и Vikica.cuci. А СП и до: Gordana10 zhap4e kravce tessie AnaKarenina Ketrin.Moon Спојлер
СП до sadgirl21, Thallia, Umbrella22, Viktorijaaa5, Daydream, Someonespecial, Hermosa (одамна не сум те сретнала во некоја тема), Ketrin.Moon, Cka и iloveyou29. Повелете, јас ја правев.
Огромен поздрав до : Kaylie Lovely93 Viktorijaaa5 Someonespecial feminium Barbie20 leighton23 Mili4ka123
До.. Lovely93, Barbie20, Vikica.cuci, Viktorijaaa5, Kaley, leighton23, Thallia, Serafima, Ketrin.Moon, iloveyou29, julie77, kala21, tigerlady, AnaKarenina, Trendafilka, Marossa, kravce, Agrona, anichka94, Libera..
Најспецијален поздрав до Kaylie. Искрено,најискрено,многу мила личност си ми. Прво за аватарот,зошто навистина многу ми се допаѓа,второ и за комбинациите во темата за тинејџерки,иако не те искоментирав,а моментално е заклучена,морам да те пофалам зошто си личиш на годините,а тоа во нашево испобркано време е реткост. Имај убав ден!
Barbie20 Lovely93 iloveyou29 Огромен специјален поздрав и до Lella и feminium шејм он ми, одамна не сум ги поздравила
Само што почнав да правам еден гоолим поздрав, си велам сеа ќе ја изненадам спешалка моја одамна ја немам поздравено и оп мислење пред мене спешалка пак прва се сетила на мене Поздрав бек спешалчее ova mesto paketce za nova god ај да не те прејадам за крај една нај нај нај силма гушкичка
Знам дека последниве 3 месеци го заборавив форумчево, но преоптеретена сум со некои други работи, што не значи дека сум ве заборавила. Поздрав до сите форумџики. Имајте пријатен ден.
Cп поздрав бек на сите кои ме поздравија ,lovely93-тука сум се шетам низ темите Oгромен сп доmachhe,barbie20,hemera,didicool,homealone,ina5,lella,simona.a,francais,silver.e,summerlover,anouk,gordana10,femina0,srcekrsacka, ketrin moon,dreamgril,sadgirl21,rici.aaa,ditrih
cheetah.girl hermosa Umbrella22 lunicka vinozito1 Barbie20 Viktorijaaa5 leighton23 Dog-lover Thallia sadgirl21 Moonstone.17 Kaylie Someonespecial Jenniffer COollLady