Ааа, од следен пат на секој нов поздрав ќе враќам, зошто вака ми се собираат многу феминки и се плашам дека ќе прескокнам некоја. СП бек до : iloveyou29 kikkki summer-lover Ketrin.Moon Dog-lover clock.pot Flower27 Someonespecial А СП и до: Silver.E, Moonstone.17, Mahidevranfan, Viktorijaaa5 & Thallia! Повелете, послужете се : Спојлер
Направете нешто добро не чекајќи другите да го побараат тоа од вас! Зарем Сонцето чека од него да ја побараме светлината и топлината? Поздрав до SEKERLEMA.
Овојпат со подолга листа DigY Ketrin.Moon Umbrella22 leighton23 Thallia sadgirl21 Someonespecial Lovely93 clock.pot Barbie20 Iloveyou29 Marossa Speechless fatamorgana123 ariela09 Lella Kaylie Ви посакувам убав ден на ситее Спојлер
Викторијаааа фала на прекрасниот поздрав мила СП до тебе, рици.аааа, Теси,Седгрл21, Хермоса, Дволичен и сите милички на форумов.
Не бев активна неколку дена на форумов, па да ви надокнадам. СП до: Thallia, Someonespecial, Viktorijaaa5, Hermosa, iloveyou29, sadgirl21, Daydream, Umbrella22, Silver.E, zalosna, girl-miri, SummerGirl, koritsaki (иако не пишува во темава ми текна да ја поздравам, специфична и драга ми е некако ) Одберете си едно предновогодишно парфемче и од мене и напијте се по едно убаво калорично кафе како ова на сликата.
И јас одамна не сум ве испоздравила Најнајнајспецијален поздрав до : glow (те имам читано разгледувајќи по форумов добредојде назад ) Flower27 Papillon.Papi kikkki Kaylie Dream-Girl Ariel QueenElena summer-lover Marjan007 Lella Ketrin.Moon vitomir ariela09 Golden ana-girl
Оооо, темава не сум ја посетила којзнае од кога. А имам многу за поздравување. Најпрво НАЈНАЈНАЈголем поздрав до сите вас (за кого назад за кого онака ) AquaBlue Viktorijaaa5 lunicka Flower27 Dala оти ма не се уклучуваш, песната за зачитните пајажина ни фати, види ја ти неа hermosa Someonespecial извини уште еднаш, си знаеш ти за што. Barca-Gril sweet-star kikkki leighton23 Лејтон форевр feminium Papilion.Papi didicool QueenElena tea4e Vikica.Cuci LittleChilli Primadonna LilBaby doutzen ane.bella Adi.888 Dream-Girl Сугурна сум дека заборавив неколку Повелете: Спојлер