Ти благодарам на поздравот, поздрав и до тебе, до хермоса, Аноук, Антонина, Спешлка, Kaylie, Vikica.cuci, glow, Тедимече и кики
Да ви тера убаво неделава,дека е последна од годинава... lunicka Viktorijaa5 Ketrin.Moon Dvolicen Hipster cheetah.girl francais sweet-star miley-star Silver.E tessie Umbrella22 Тууф,се собраа бајаги Еве нешто соленко,гледам сите на благо удираат
Ау дури сега го гледам поздравот. И ти благодарам Моира. И би те почастила со чашка старо италијанско мартини кое мајка ми ми го подари.
СП ... до СуперГрл24 ... девојка со став, девојка без предрасуди, девојка со глобално размислување. Баш си супер! Ти посакувам убав ден
Поздрав назад дo: Marossa, Jenniffer, Lovely93, Viktorijaaa5, leighton23, Barbie20, Thallia, Ketrin.Moon Поздрав и до: Sexybaby86, bittersweet, kravce, ozbilnazena, Serafima, lunicka
Поздрав назад до: vitomir kikkki machhe Kaylie Thallia Нов поздрав до: didicool Summerlover Sawyer Gordana10 Abeja
Аqua-blue-поздрав назад Лела -со новото аватарче Дволичен (извини за лошто смајли во форумџики на 2013) Кајли- Срцето Папилон-папи -не те гледам нешто ..што се случи Sad-girl- Фемина777-и за тебе поздравче Umbrella22- преубави аватарчиња си предложила
Сакам еден поздрав на големо, до сите што обожавам да ги читам и стално им ги разгледувам мислењата. Dog-lover, Elenna, Gordana10, k.i.m, kaylie, vitomir, kikkki, umbrella22, viktorijaaa5, Ketrin.Moon, tessie, sadgirl21, someonespecial, lella, moonstone.17, kaylie Денот не ми поминува ако не ви ги прочитам сите нови мислења. Најголем впечаток ми оставивте Бидете ми поздравени. Ии сите што одат на школо, со лесно нека ви помине "пеколната недела".
Специјален поздрав до Kaylie,Jenniffer,umbrella22 и поздрав до sadgirl21 бiидејќи и се допаѓа стилот на Olivia Palermo,и до summer-lover