Поздрав бек до : kikkki и Jenniffer Нов поздрав до : Lovely93 и Umbrella22 ве ОБОЖАВААМ ! еве за сите по едно
Oвојпат специјално се поздравувам самата себе. хермоса глупачо една, Oрден на глупавоста заслужувам да ми дадат :'(
СП до три феминки кои се надевам дека почесто ќе пишуваат на форумов во новава година marama - на која ѝ ја посакувам целата храброст на светот и искрено се надевам дека 2014 ќе ѝ биде многу поубава и пооптимистичка година! L-enna - во која си се гледам себеси во моите средношколски денови Bright - затоа што е bright во секоја смисла на зборот! И ако некогаш ни се вкрстат патиштата и добиеме прилика заедно да испиеме некоја топла напивка, мислам дека ќе имаме многу теми на разговор Еве ви едно убаво песниче http://www.youtube.com/watch?v=BHGd-wZUWso
Многу Ве има кои сакам да Ве поздравам. Ама се договоривме да биде на рати, на жими мајка, без камата. Прва рата плаќам поздрав за Битер свит (симфони.....која кога и да ја слушнам ме потсеќа на тебе ) Сексибејби Гордана 10 Сноу Квин Анабела Ана КАренина Тесси Луничка Кетрин Мун
Позз бек, Jennifer Be-yO-nCe Послужете се, Femina777 Тебе те поздравувам со мала инспирација за денешната твоја комбинација Спојлер Со рима напишано
Tрендафилка и Хипстер, ме имаат изнасмано со........... со................ со............... :geek: АнаКаренина, еее девојче поздрав и до тебе, се заборавам да те поздравам, ама еве сега И до Мечето и Дузи (оваа кравава ме заборави ) Бидејќи во моментов ми се јаде нешто благо (А кога па и не ) Спојлер и за Tрендафилка една 10ка со кромид
Umbrella22 Viktorijaaa5 Ketrin.Moon Anonymous996 Leighton23 Hermosa Machhe Marjan007 Nati.P Kaley Kikkki Mili4ka123 Vikica.cuci Iloveyou29
Дооооолго време не сум ве поздравила затоа ова ќе е долга листа не замерувајте. СП до: LittlePinky Dog-Lover Papilon.Papi AquaBlue Kaylie Simonna.a ariela09 Ketrin.Moon Silver.E AnaKarenina Snow-Queen francais leighton23 Viktorijaaa5 Umbrela22 Yipman2 Vitomir И да не набројувам сите останати на femina. Повелете почастете се
СП до сите овде на Фемина Еве почастете се, частам за диплома СП и до сите оние кои денес слават Божиќ многу среќа, здравје, бериќет, успех