СП до Кетринка одамна ја немам поздравувано И до Јипи да му кажам дека шире ерес и дискриминира, ама опростено му е зошто ми е симпатија, да, да
..до сите кои утре имаат колоквиум,а од некоја непозната причина се деконцентрирани и немаат волја за учење.. Некаде прочитав статија дека благото е добро за концентрација.Па навалете!
Огромен поздрав до тие што се сетиле да ме поздрават и кога не сум била многу активна Libera, AnaKarenina, Hipster, Someonespecial, Ketrin.Moon, green.eyes, Lepaaa, cheetah.girl, tweety26, lunicka, Primadonna, Dog-lover, Barbie20 и Sara123 И исто огромен поздрав до оние што ми се многу мили личности (а и сигурно ќе ми фалат уште,но друг пат и другите ) Neytiri, DAngel, Anouk, Serafima, marama, Doozy, Ammy.Lee, anabel-a, Plavusa.17, teddybear, Miss.Ricci, k.i.m, Adi888, ilipili, LittleFairy, zhap4e, AnuskaNESTLE, Trendafilka, martinuska, Annie.mk1, CIA, crazyinlove19, drugarka, firequeenn, I.love.your.lips, Look, pamelche, Mishela, Ann.94, Elennaa, crazylady, Pelikuna, Мrs.Cuper, ludoto19, bittersweet, mili4ka123, Annath, 1209, anastasijaki, eva11, kate21, Izaabella, Beauchamp, AnaMKD ,Yipman2, Deepblue И на сите ви посакувам најубаво да си помините за празниците
Од мене поздрав бек до Лудото, Еспадрила и Дивајн А поздрав во еден правец до cigarce, која пред неколку дена ми нацрта голема насмевка на лицево додека го читав нејзиниот коментар за мене Во новава 2014 ви посакувам никогаш да немате недостиг од овие нешта!
Огромен поздрав назад до Divinebutterfly Ептееен ми е мило што пак почесто те гледам низ темите За нас две Спојлер
Од мене голем поздрав до сите кои се сетиле на мене и одвоиле дел од своето скапоцено време и ме поздравиле тука. Фала ви многу на сите Од емен имате чај, зошто само него го пиев изминатава недела.
До сите оние... кои уживаат во ова дождливо попладне до сите оние кои го чекаат распустот до сите оние кои нестрпливо ги очекуваат празниците до сите настинати и помалку тажни до оние среќните со насмевка на лицето до сите оние зад кои се колоквиумите и оние кои ги подредија петките и оние кои секогаш ме поздравуваат...
До Сноу Куин Да не те гледаме моме ние тебе како примаш ваучер на Тв за прво родено У Новата Година? Како и да е, лесен пораѓај!