Еве еден голем СП до тебе. СП и до тебе малооо.. СП до сите феминки што ги има посетено црвената тетка, која е досадна и нејќе да си иде.
Одамна ме немашее па морам да пратам едем нааајСп до Смајли , Ким , Анннни , Теди , Бројче , Скај , Докторката , Душица ,Треднафилка , Гоу , Карак , Катакомба , Карина , Старфиш , Ози , Спичлес , Блубери , Лоли , Багуфче.... и сите останатии што заборавив да ги набројам а сигурно ги има Волим вас цурее
Фала ви на сите за поздравот ! Еве од мене СП до ситеееееееееееее ваааааааааааас!! Многу сте па затоа повеќе а пишав
Најспецијален поздрав до тебе Катке. И до горенаведените, Аннии, Вајлд Чајлд, Спичлес, Смили, Дејзи, Теди...
СП до Ангелче, Катакомба, Карак, Мацуш, Гоу, Катка, Мисс и останатитее. СП до Докторчето и Анннни кои ме заборавија. СП до Багее нашиот толкувач на соништа. Редактирам : СП и до Карина.
фала на поздравот, гледам тазе зачленета си, поздрав и до тебе исто така карина, аннии, мисс индепендент....фала на поздравите и до вас
Откако објавив дека не давам лајкови во оваа тема, никој не ме поздрави. Ама не е битно јас ве Поздравувам сите специјално.
фала на поздравот горде и тедибиер, сп до сите вас феминки и до сите кои сте пресреќни како мене сега
Јас се извинувам, не сум видела убаво , ме поздравиле Тедибеар и МисНезависна. Еве еден голем СП за нив. И за Карина8
Нај Сп поздрав и до тебе Миссче Абе кај те снема Посетувајне почесто П.С ти стигна ЛП (сори за офф) Поздравче до сите што ме поздравија