СП бек до: Спојлер Viktorijaaa5 kikkki summer-lover AquaBlue Gordana10 Jenniffer Femina777 Dream-Girl СП и до Спојлер AnaKarenina, Vikica.cuci и leighton23! Морам еден СП до Ketrin.Moon. Омилена ми е! Личност со изграден карактер, стои зад своите ставови, заљубена, креативна, фина, интелегентна, издржлива, ма све најубаво за неа. Морам да ти пратам една огромна гушка! Со душа ги чекам твоите мислења во СДК и другите теми, само што ќе се појави твојот ник, одма одам да читам во таа тема. Остани таква каква што си, најдобра! Поим за совршенство си ми.
Nausicaa Доказ на дело дека не мора е постоиш на форумов со години за да те заприметат и читаат. Имам чувство како со години да сум те читала. Ем не мора да си стар член за да знаеш да почитуваш правила, да знаеш да дискутираш издржaно и љутски, да пишуваш на кирилица и правописни реченици кои почнуваат со голема буква а завршуваат со точка. Или дека ако си се зачленил скоро,тука си само за тролање. И до Анат, зашто ни е најтазе член на клубот сериоманијаци За месец дeна изнагледала не серии, Сериишта со големо С, а има семејтво и мало дете по дома. Тоа што сакам да бидам кога ќе пораснам Happy holidays and stay as you are!
Специјлен поздрав до сите кој што ме заборавиле и оние кој сеуште ме памтат А најспецијален поздрав до мојата другарка Хермоса
Сп до Summerlover. Опасна модна критичарка си, какви целосни критики даваш во темата Модни критики алал да ти е!
СП до Barca-Gril, Cka, Dentina, EMoonlight, HEV, Hinebrra, Irrepleceable, Jana7, kolovoz, Lovy1, mac.mac, marija-88, marija.bitola .
kikiki Затоа што многу ми се јаде една ваква во моментов,ми треба за концентрација,па викам да си ја поделиме
СП до сите што се сеќаваат на: - прсти пета цела згази - прсти пета цела згази - влези излези - цик цак. Синоќа, не можев да заспијам. Па се потсетував како одеа од нула до десет. Ќе почнев уште малку да си рипкам во кревет.
И Специјален поздрав до сите што се сеќаваат, а оделе на играорна на еден два три, два два три, три два три, четири два три еден два два, два два два, три два два.... Што убаво ме потсети
Lunicka, ти праќам гушки. Прекрасна си жено! И плус, апелирам gingerchild да се активира. Ми фалат твоите мислења т.е му фалат на форумов. Te ви, да се разблажите малку.