СП до сите кои уживаат на распустов. П.С кажете колку е убаво чуството кога немате за учење и уживате.
Еден, два, ен два три, раз два три, лево-десно-напред-назад, десна- лева, раз два, раз два три два три!... :geek: Си заиграв јас копачка (тој што одел во моминок знае) ** Поздрав до сите
Hајспецијален поздрав и од мене Aнѓелчеееее Aко нешто посакувам тоа е една Cреќна Hова Gодина која ќе биде интересна,исполнета со насмевки и со мноооогу љубов Oд мене среќни празници на сите тука!
Hipster, благодарам премногу Не знаеш колку ми ја разубави оваа ужасна саботна вечер со твојот поздрав и напишаното. Ја отворив темава за да ги гледам преубавите слики, бидејќи премногу се чувстував разочарано и скршено, сакав барем на тој начин да си внесам малку светлина во душава, и тогаш го видов моето име меѓу поздравените. Навистина ме трогна. Огромен поздрав до тебе
hermosa Благодарам,иако знам дека овој збор често изгледа мал во однос на искреноста. Но благодарам за зборовите.
Izaabella Thallia Ketrin.Moon Едни од најпрекрасните личности кои, макар виртуелно, ги имам запознаено. Да бидете најсреќни и најсакани. И да верувате.
Благодарам за поздравот baby-star. Поздрав назад до тебе. А поздрав и до: Little Pinky Dog-lover Papilon.Papi AquaBlue hermosa SuperGirl24 Gordana10 Snow-Queen
До сите феминки! Посебно до сите што не сме на диета оваа недела! Најубаво да си поминете за Нова Година! Ве сакам <3
Да си ја поздравам Abeja што вака утрински ме насмева и да те почастам одамна не сум го сторила тоа Немаш милост полека со вицовите ќе се задавев ако нека ми е друг пат не јадам додека те читам