Јас ова го замислувам поинаку од тебе со оглед на околностите годинава Поздрав до сите номинирани, тоа треба да ви биде признание дека сте битни и почитувани тука, без разлика кој победил. http://www.youtube.com/watch?v=rVBzNievDmY
Мило ми е што сум те насмеала! Еден најголем поздрав бек до тебе, зошто си единствена креативна душичка на форумов, мудра, секогаш си тука да помогнеш во било што и ред други работи... Едноставно за тебе немам коментар, бидејќи си совршенство од девојка! Да знаеш дека многу те сакам и почитувам и си ми една од најомилените феминки! Една голема гуууушка до тебе....
Еден голем поздрав до Abeja Ај суптилно шепни ми на кого мислеше кога искоментира "јака фаца на форумов која пали и гаси" искрено ме замисли и бааги ја загледав анкетата шала на страна, што би рекле бугарите уникална си момиче
До Анат! Знали ти си една прекрасна жена, мајка, Пријателка искрено од срце кажано Мене МНОГУ ќе ми фалиш ако си заминеш од форумов, а верувам и дека на многу други феминки исто. Не е ова опеана жалопојка, ами реалноста, Јас искрено, а еве ќе се дрзнам и Јуле да ја земам за пример, морам да кажам дека МНОГУ ама МНОГУ ни се имаш најдено за најразлични прашања, што многу ни помогнале. Без тебе Лудо ќе си пропаднеше до сега жено . Навистина од срце е се ова пишано, и доколку би имала можност да те видам некогаш имаш еден мрсен бургер, сладолед ли, па не знам ти одбери си Ти посакувам среќни празници и на тебе и на твоето семејство, верувам дека малиот твој е горд со МАЈКА како тебе
Последниот Специјален поздрав од мене за оваа година Утре нема да се уклучам па затоа денеска да ве поздравам • СП до: Papillon.Papi, Lella, Avenged, Golden, Kaylie, Someonespecial, Dog-lover, AquaBlue, Moonstone.17, Ketrin.Moon, LittleFairy, Elenna, sweet-star, tea4e, Dream-Girl, LittlePinky, BarcaGril, Primadonna Колачиња & Кафе со шлаг за вас
До сите што очекуваа нешто од фискалните Spoiler Мојот стан во зградата од десна страна на 13 кат Голем поздрав
Специјален поздрав до: -Dream-Girl(don't worry be happy!) -Flower27 фала на поздравот -summer-lover Да си ја поминеш новата година без грижи!
Последниот поздрав оваа година сакам да го упатам до сите феминки. Кај и да сте, со кого и да сте најсреќни да сте. Искористете го овој ден максимално, можеби ќе се случи нешто по што ќе ја паметите 2013 како најдобра. Бидете исполнети со љубов и среќа, тагата оставете ја да тагува сама.
Како последен поздрав за оваа година, ве поздравувам сите... Но специјалниот поздрав им го давам на сите девојки на кои сум им го запаметила никот, сите девојки со кои сме имале некоја конекција, сите девојки кои сум ги поздравила овде, сите момци кои сум ги сретнала, сите вие... Најголемиот поздрав го добива девојката која ја барав цел живот, девојката која ми ја одбележа 2013 година. Кетрин... мило ми е што те пронајдов. Среќна Нова година и среќни празници !
Специјален поздрав до сите членови на Фемина... Да ја живееме новата година со насмевка наместо злобни очиња... Бидете среќни... И не претерувајте вечерва, сепак не е убаво да направите будали од себе и да ја дочекате новата година како такви. Повелете, за сите по една. Само за денес.