Специјален поздрав до...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Pennyroyal, Dec 30, 2009.

1. Andemona

Andemona Популарен член

Секоја година, секој месец, секој ден, секој миг, постојат и добри и лоши моменти. Надминете ги лошите и уживајте во убавите работи. Пронајдете го најдоброто и насмевнете се. Кога ќе сумираме на крај да останат само убави работи кон крајот на годината, а ако постои нешто што не сме направиле тоа нека ни биде мотиватор и двигател во Новата година. Бидете среќни и весели, здрави и убави, радувајте се на секој момент-бидејќи сте единствени. И не заборавајте-Сите наши сонови можат да се остварат, само ако имаме доволно храброст да појдеме по нив! Ви посакувам СРЕЌНА НОВА 2014 ГОДИНА, секое добро и убав помин каде и да сте :* :* :*

Abeja, Barbie20, Kaylie and 4 others like this.
  2. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

QueenElena & Papillon.Papi :hug:

Papillon.Papi and QueenElena like this.
  3. Kaley

Kaley Популарен член

Специјален поздрав до сите феминки !!! :hug:
    Ви ја честитам Новата година и Ви посакувам многу успеси и остварени желби и најмногу љубов! Да ми бидете живи, здрави, среќни и насмеани.

Весело и лудо да си ја поминете оваа новогодишна ноќ :D

Ве сакам сите и ве гушкам најсилно. :*

4. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Ќе ги поздравам женските кои ми ја обележаа 2013

Ketrin.Moon - чест ми беше што те запознав, што со тебе делам се, се надевам новата година ќе ти ја исполни секоја желба која ја посакуваш од дното на душата :*

Viktorijaaa5 со која имам многу нешта заедничко :hug: се надевам дека во 2014 ќе го пиее и првото кафе :wasntme:

Serafima - Која неуморно ме советуваше и трпеше, жената со огромно срце, се израдувам за бејзиното бајраче исто ко што се радувам за мојите најблиски :hug: до вас..

crazylady, AnaKarenina, Dvolicen, Barbie20, Annath, lunicka, Abeja
    и уште многу други со кои сум се поврзала на некој начин

5. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Сакам најспецијално да си ги поздравам сите членки кои ми оставиле впечаток изминатата година, сите коишто ми се мили, коишто со задоволство ги читам и со коишто комуницирам на форумов...
    Специјален новогодишен поздрав до:

Antoninaaa, Gordana10, LittleFairy, Summerlover, Dog-lover, Elennaa, simonna.a, Kaylie, Kaley, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, feminium, tea4e, Ketrin.Moon, Barbie20, Umbrella22, LittlePinky, Sara123, Golden, Moonstone.17, Papillon.Papi, Dream-Girl, AquaBlue, iloveyou29, Anonymous996, ariela09, Ann.94, Daydream, Irrepleceable, Marossa, francais, fatamorgana123, Vikica.cuci, leighton23, mili4ka123, machhe, Boleyn.7, sweet-star, Thallia, Petunia-Queen, Tiki-lolipop, Viktorijaaa5, ljubam, Adi888, Divinebutterfly, ilipili, Libera, Mrs.Cuper, Miss.Ricci, k.i.m, tweety26, AnaKarenina, anabel-a, Hipster, LilBaby, anuskaNESTLE, Doozy, anichka94, gingerchild, ludoto19, Lepaaa, Sexybaby86, teddybear, Trendafilka, kravce, zhap4e, Oxymoron, julie77, bittersweet, imelda, lunicka, ozbilnazena, tessie, Serafima, rici.aaaaa, Espadrila, vinozito1, girl-miri, Silver.E, kikkki, Snow-Queen, COollLady, girl.9, Yowannty, kala21, Anouk, DAngel, Jule.Sk, hermosa, LittleChili, SEKERLEMA, Flower27, Hipica, Taylor97, Katerinceee, cresa-jagoda, Primadonna, Jenniffer, Lella, nati44, Dala, didicool, Barca-Gril, sofijanoka, Mahidevranfan, ocila, Sawyer, Marjan007, Yipman2, vitomir :* :hug: :hug:

Ви посакувам највесело и најпрекрасно да си ја поминете оваа ноќ, и од се срце ви посакувам 2014 да ви биде среќна, успешна и исполнета со многу љубов! :party:

6. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Да на прагот е, велат се минува.
    Непотрошени денови,како песочен часовник
    кој се уште не сме го превртеле.
    Раскажете и ги соништата на книгата '14.
    Посакајте ги.Замислете ги.

Но секогаш имајте и непосакани желби.
    Среќата се пакува во мали црвени кутии.

Ви посакувам светлина во мракот.
    Реалноста над соништата.
    Над вашиот град нека лебди љубов среќа и здравје.

Ви посакувам исполнетост.
    Најдете си ја својата ѕвезда.
    Прпеознајте ја.

Обоите си го животот.

Во мојата книга '13 ви посветив редови.
    Овој поздрав им го посветувам на сите кои одвоија барем еден момент да се изгубат помеѓу моите редови.И сите оние низ чии редови секогаш минував со погледот.

ариела09-имаме иста боја,јас ја завршив потрагата по светлината во мракот.
    Да свети кога не можам јас.
    Тука си.
    Во мојот живот оваа година секогаш ќе ја носи твојата боја.

Среќен почеток,крај или продолжение.

:hug: :d:

7. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Со оглед на тоа дека јас во 2013 година станав феминка на фемина,се гордеам што виртуелно стекнав стабилни и одлични комуникации со дел од феминките.Имам задача таа бројка да ја зголемам во 2014,зошто секое пријателство(па и виртуелното)е добредојдено,особено со луѓе кои се слични на моите размислувања.Да не ги двојам и оние кои се различен карактер од мојот,сепак е убаво да се влегува во дискусии,да се дискутира...нели ако е монотоно нема да ни биде интересно. :!:
    Помалку караници,повеќе смеа.Повеќе позивни лица,помалку намуртени фаци.
    Помалку љубомора,повеќе љубов.
    Помалку користољубивост,повеќе искрени желби.
    На оние подолу,им посакувам убави моменти,да бидат со нивните сакани,да не се заморуваат со неважни работи,да се трудат да бидат добри луѓе,среќата и здравјето да им бидат сопатници и во 2014,а останатото оставам сами да си го "наредат".
    Ви благодарам на убавото гостопримство на почетокот,и на континуираното помагање во моментите кога треба,пред се на дружбата која беше обострана.
    Останете убави,заљубени,ведри и насмеани.
    Имајте убав дочек,и нека сите излегувања и дружења бидат исто убави како вечерва.

Ве сака иреплесбл 8)

Summerlover, Dog-lover,Kaylie, Kaley, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, feminium, Ketrin.Moon, Barbie20, Sara123,Anonymous996,ariela09,Vikica.cuci,leighton23,mili4ka123, Daydream, AnaKarenina, Hipster, kikkki, Snow-Queen,Trendafilka, kravce,Hipica, cresa-jagoda, Primadonna, Serafima, rici.aaaaa, Someonescpecial lunicka,imelda,lovely93,izabella,martinushka,kallias,okscenzi,B-I-B-A,zhap4e,mime87,pavlinapale...

&
    Поздрав и до сите оние кои:
    Матурираа
    Дипломираа
    Магистрираа
    добиа понуда за брак
    правеа свадба
    станаа мајки,тетки,стрини...

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Аааааајт и ја новогодишен поздрав да упатам :D

Прво, среќни новогодишни и божиќни празници на админите :)

Среќни новогодишни и божиќни празници на: Спешлка, ТедиМече, Ариел, Кимка, Реин, карак, glow, kaylie, Vikica.Cuci, summerka ( смешкалката :talk: ), Хипица, Silver.E, LittleFairy, LittlePinky, tessie, Dream-girl, Moonstone17., AquaBlue, tea4e, Thallia, Petunia - Queen, Мис Ричи, жапче, Џули, Серафима, Струмка, jennifer, цреша - јагода, луничка, виножито1, ричи.ааааа ( ја немат нешчо), Ketrin.Moon, Антонина, Аноук, хермоса, софи, шеќерка, кики, didicool, Dala, jule.sk, ocila, simona.a, а и до Озбилнажена и Деки ( иако се честитавме, ама опет :D ) , Марли, феминиум, внука ми Анонимус, Илу ( ја немат, ама читат :geek: ) tweety26, мили4ка123, Сара123, machhe, Espadrila, girl - miri, QueenElena :)

Убаво да си поминете сите, каде и да славите :* :hug:

Thallia, Marley, AquaBlue and 26 others like this.
  9. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

СП до сите, имајте најубава вечер!
    Нека Новата Година Ви донесе многу среќа, здравје, а другото само ќе си дојде :)

Femina777 and Elennaa like this.
  10. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

И јас би сакала да направам една долга листа од личности кои ми оставија впечаток на форумот оваа година, ми помогнаа многу, се боревме за тимот А да победи, со некои се зближив и повеќе преку ЛП.. Во секој случај,се радувам бидејќи запознав многу прекрасни личности тука. Па да почнеме:
    Maroon5, Chocolate.me, Irrepleceable, Someonescpecial, Hipica, Daydream, Vikica.cuci, leighton23, ariela09, Barbie20, Ketrin.Moon, feminium, Kaley, Kaylie, Dog-lover, Gordana10, Marjan007, LittleFairy, iloveyou29, Adi888, Divinebutterfly, anichka94, teddybear, Serafima, vinozito1, Silver.E, kikkki, Snow-Queen, hermosa, Yipman2, Abeja, AquaBlue, Elennaa, lolitoo, Marossa, MorbGoth.666, simonna.a, Antoninaaa....
    Сигурно има уште многу на кои не се сеќавам во моментов. Како и да е, на сите ви посакувам убаво да си поминете за празниците, да си бидете со најблиските, новата година да ви донесе премногу среќа,здравје, радост и успеси во животот. :* :* :*

11. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Додјов тука да ги поздравам оние феминки кои ми ја одбележќаа оваа година, феминки кои ми се многу блиски и обожавам да ги читам. Со некои имаме исти размислувања, некои ми се преинтересни за читање, но едно е сигурно сите имаат дел во моето срце.
    Епа вака поздрав до:
    Hipster- Девојката која дефинитивно за мене се наоѓа на врвот оваа година. Девојка која е паметна, воспитана, девојка со свој став и видување на светот и на работите. Нека ти е најсреќна новата година Хипстерке и да продолжиш онаму каде што застана оваа. Само успеси понатаму :hug:
    AnaKarenina- Дефинитивно најведрата девојка на форумов. Ме расположуваш со секој твој нов пост. Те замислувам како секогаш насмеана и весела личност. Биди таква и остани таква, иако не те знам лични, знам дека си прексрасна личност.
    Trendafilka- Што да кажам па за неа? Жениште. Прва те забележав на форумов и оттогаш постојано те читам и со исчекување го очекувам секој твој нов пост. Девојка со цврст став, девојка со поглед кон иднината. поздрав и до тебе Трендафилке :*
    Someonespecial- Девојче кое секогаш знае да ме насмее со некој свој пост и никогаш не заборава да ме поздрави мене. Фала ти и на тебе и се најдобро понатаму :*
    Ketrin.Moon- Литературна душа. Дефинитивно. Уживам да те читам и тебе премногу си ми интересна и реална. Имај најсреќна нова година исполнета со многу љубов и успеси на сите полиља.
    lunicka и bittersweet- Жени, мајки, лавици. Тоа е моето видување за вас. Прекрасни личности сте, гледано од форумов секако. Обожавам да ве читам и вас и ви благодарам за тоа што ми ја одбележавте оваа година тука на форумов. Гоолем поздрав и до вас девојки :*
    kravce- Паметна, забавна, интересна, реална се само дел од зборовите со кои би те опишала. На крајов малку се изгуби нешто. Заедно со Хипстерка и Трендафилка сме филмските "стручњаци" и се надевам дека догодина и јас ќе почнам да ве дружам по темите за сериите. Поздрав и до тебе девојко :*
    ludoto19- Девојка која ми е најсмешна. Ама она реално смешна. Исто гооолем поздрав и до тебе и да си продолжиш вака :*
    Секако да не ги заборавам и: Barbie20, anabel-a(Девојката со најдобра смисла за мода), Gordana10, mili4ka123, Irrepleceable, Hipica, Yipman2, Elenaaa, anuskaNESTLE(која би сакала да пишува често како порано), teddybear, julie77, leighton23, и уште многу други.

Денеска нема јадење и пиење, знам дека вечер ќе има повеќе од доволно. Денеска на сите ви посакувам среќа, здравје и мноогу љубов во новата година :* :hug:

12. kravce

kravce Форумски идол

И од мене еден збирен поздрав до цела фемина :) Да научиме нешто ново во новата година, да сме посмирени, да најдеме љубов, да дадеме љубов. Се надевам дека ќе излезам од ѕидовите на своите предрасуди, ви го посакувам и на вас истото. Да бидеме сите здрави и среќни, да си помагаме и да се дружиме. Посакувам темата Поддршка за тие што сакаат да забременат потполно да исчезне и сите да си дочекате мали чуда и животи, да се вработите, унапредите, дошколувате... Да си посакуваме само убави работи едни на други, да пораснеме...

http://www.youtube.com/watch?v=dtKcxdiijEQ

lunicka, Hipster, simonna.a and 9 others like this.
  13. tea4e

tea4e Популарен член

За последен пат во оваа година и јас сакам да си ги поздравам феминките кои редовно ги читам,кои ми оставиле впечаток,оние кои со своите постови ме насмеале и во кои сум се пронашла...
    Ketrin.Moon,ariela09, leighton23, Someonespecial, Lella, sweet-cherry, Irrepleceable, Umbrella22, Kaley, Flower27, anabel-a, Dog-lover, lunicka, simonna.a, LittleFairy, mili4ka123, AnaKarenina, ludoto19, sweet-star, the.vampire.girl, Summerlover, Divinebutterfly, Elennaa, Gordana10, Moonstone.17, LilBaby, Vikica.cuci, Rose96, Anonymous996, feminium, Golden, Primadonna, Agrona, Petunia-Queen, tessie, Snow-Queen, Trendafilka, COollLady, lana.del-rey, Jagoda123, kravce, Lilit, Chocolate.me, Hipica, Antoninaaa, Sara123, francais, ocila, Jenniffer :* :hug: :hug:

Ви посакувам во новата година да ве пратат само насмевки,љубов и среќа.Од се` срце ви посакувам се најубаво и годинава која следи да ја паметите само по добро.

14. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Штом сите се испоздравивте јас покуса да останам неможе тоа така. :shake: :D
    За последен пат во оваа 2013 не така добра година за мене сакам да ги поздравам феминките со кои што комуницирам,редовно ги читам,ми оставале впечаток и ред други работи ме мрзи да набројувам...
    LittlePinky
    Papilon.Papi
    AquaBlue
    Baby-Star
    Tinka-mace
    Elenna
    Umbrela22
    SnowQueen
    Serafima
    Leighton23
    DogLover
    SomeoneSpecial
    Gordana10
    hermosa
    ariela09
    Irreceable
    Hipica
    Doozy
    Silver.E
    LittleFairy
    tessie
    Moonstone17
    tea4e
    Thallia
    PetuniaQueen
    Zhap4e
    Strumka22
    Jenniffer
    Smiley22
    vinozito1
    simonna.a
    Ketrin.Moon
    Dala
    Lella
    Antonina
    Anouk
    feminium
    QueenElena
    Sofijanoka
    Francais
    DarkLady
    Avenged
    sweet-star
    Bittersweet
    Kaylie
    Mishela
    a-anabela

Vitomir
    Sawyer
    Yipman2
    Marjan007

Огромен список направив ама дека последен поздрав за оваа година. :D
    Среќна Нова Година,и среќни празници.
    Каде и да сте и со кого и да сте вечер поминете си прекрасно и незаборавно.
    Ве сака вашата Дрим. :wasntme: :rofl:

15. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Cпецијален поздрав до Фемина,и посакувам многу успеси во следнава 2014г :*
    Cпецијален поздрав и до сите администратори,глобални модератори и модератори кои ја прават фемина се подобра и подобра :)
    Cпецијален поздрав и до нас,обичните членови без кои фемина не би функционирала.
    Bи посакувам на сите успешна,здрава и среќна 2014година. :party: :hug:

simonna.a, imelda, Mrs.Cuper and 10 others like this.
  16. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

До Виножитка,Горде,Спешлка,Вито,Хер,Дангел,007,Костич,Анонимус,4или,Диги,Сноу,Самер,Дрим,Флауер,Литл`с :D ,Кетрин,Трендафилка,Јипи,Дволичен,Црнче,Марио,Аноук,Дии,Јуле,комши од К :D ,Соер,Маца,Диип ....

Ви посакувам да бидете свои,и да ја искусите следната година на вистински начин! :*

Dvolicen, Sawyer, Marjan007 and 7 others like this.
  17. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

Ајде и јас да ве поздравам сите :D
    Среќна нова година, нека новата година ви донесе среќа, здравје и успех. А, останатото ќе си дојде само :lol: Желбите кои ви останаа неостварени, нека ви се остварат во новата година! :) :hug:

simonna.a, Golden, Kaley and 9 others like this.
  18. martinuska

martinuska Популарен член

Ади и Дивајн - се надевам брзо пак ќе се видиме на едно кафе мафе муабет :hug:
    Мишел - секогаш тука за совет во врска со шминки и чуда :hug:
    Irrepleceable - си ме поздравувала, а јас дури сега видов. Една гушка и за тебе :hug:

На вас и на сите останати им пожелувам убав помин вечерва каде и со кого и да се и нареднава година нека ви донесе само убавини.

19. AquaBlue

AquaBlue Популарен член

Огромен специјален поздрав :
    До сите со кои се запознав виртуелно: Kaylie, Dream-Girl, Papillon.Papi, Golden...
    До моите најдобри пријателки: Dog-lover, QueenElena, Someonespecial, Flower27, BlueHeart и зетот, Lеlla...
    До сите кои ги обожувам: Ariel, Gordana10, AnaKarenina, Ketrin.Moon, ariela09, bittersweet, Abeja, lunicka, kravce, charliee, ma4enceEdno, DAngel, TiKvI4kA, Barca-Gril, Elennaa, anabel-a, MandyLane, MSkorpionka, Gea, Moira, Hipica, Snow-Queen, leighton23, zhap4e, Trendafilka, Doozy, Ilusionist, lana.del-rey, Petunia-Queen, LittleFairy, LadyFlame, vinozito1, RainBow, mili4ka123, karina8, Devinebuterrfly...
    До мушкарците : Yipman2, Marjan007, Sawyer, XMan, Dvolicen, vitomir, DeepBlue, StefChef...

Во новата година ви посакувам мнооогу среќа, здравје, успеси, радост, љубов, надеж, спокој и се најубаво што може човек да посака :hug: :hug:

А вечер каде и да сте, најубаво да си поминете :* :*

Воли вас ваша Акуа :rofl: :* :hug:

Lella, XMaN, AnaKarenina and 29 others like this.
  20. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Специјален поздрав до сите, вечер да си поминете најубаво, а за следната година ви посакувам да ви донесе многу успеси, здравје, среќа, љубов.

kala21, simonna.a, Elennaa and 17 others like this.