Ееееепа вакаа бидејќи со многу малку феминки комуницирам, ќе си ги поздравам тие што обожавам да ги читам и оние кои ми оставиле некаков впечаток. Специјален новогодишен поздрав до: Gordana10, lunicka, vinozito1, Adi888, Doozy, Elennaa, Someonespecial, simonna.a, anabel-a, imelda, Rainbow, Trendafilka, Bile15, karina8, Ariel, Ketrin.Moon, Lella, ariela09, MandyLane, kravce, anichka94, Kaylie, Moira, Mishela, Mahidevranfan, Umbrella22, Silver.E, LittleFairy, Dream.Girl, Hipica, Papillon.Papi, Dog-Lover, hermosa, QueenElena, Phyramide, Annath, Abeja, Vikica.cuci, teddybear, Serafima, ludoto19, Anonymous996, Chocolate.me, Rose96, Jule.Sk, mili4ka123, Marjan007, Yipman2. Ви посакувам Среќна Нова Година и Божиќни празници.
Специјален новогодишен поздрав до:Gordana10,Someonespecial, simonna.a,Rainbow, Trendafilka,LittleFairy, Dream.Girl, Hipica, Papillon.Papi, Dog-Lover, hermosa,LittlePinky итн.
Еве еден поздрав и од мене до Лилит,Трендафилка,Хипстер,Кетрин,Битерсвит,луничка,Теси,Анатх што ми го прават престојот тука интересен и ме исполнуваат комплетно со нивните мислења. ПОздрав и до модните девојки Роуз96,анабела,Чоколат,што постираат преубави комбинации и ми даваат инспирација да си ја зголемам креативноста. Поздрав и до момците,Јипи,Дволичен,Витомир и Марјан,без нив форумот не би бил ист. И за крај поздрав до сите останати,да не набројувам повеќе,сите сте супер.
Би сакал да го издвојам овој момент да честитам и ги поздравам сите феминки и феминци и да им ја честитам новата 2014 година , многу здравје , среќа , пари , јадење , пиење , добри оцени , љубов , смеење и тролање , да си помините убаво кој со љубавниот, кој со руската салата не е важно ..... И незаборавајте следната година , сликите во МК да ги постирате .....
Јас на 31 обично никој посебно не поздравувам. Зато ќе ве поздравам сите феминки од една до последна. Имјте прекрасна вечер поминете си ја најубаво, и Среќна нова година
бидете поздравени сите, а вечерва имајте НЕЗАБОРАВНА ВЕЧЕР каде и со кого и да сте. НЕКА ВИ Е СРЕЌНА НОВАТА 2014, почестете се
Ај и од мене еден гооолем поздрав, последен за оваа година. Поздрав до сите оние кои ме поздравиле, а и до оние кои не ме поздравиле, до сите оние кои ми се мили и со кои на некој начин се зближив, до оние кои ми помогнале и ми ја вратиле насмевката на лицето и до оние кои ми го разубавиле денот со своите постови. Годинава која иде нека ви биде подобра од претходната. Бидете здрави и живи, насмеани, не дозволувајте небитни работи да ви влијаат врз вашето расположение, сакајте, бидете позитивни. Ви посакувам убав и незаборавен помин вечерва. СРЕЌНА НОВА ГОДИНА.
Нека бега еден поздрав и од мене Нема да именувам никого, само сакам да ги поздравам сите што сме се дружеле некогаш, ми недостигаат сите дружби, журки па имаше и свадби игри итн. сега некако се сменаа времињата, ама не сум заборавила ништо Многупати сте ми го подобрувле расположението, иако ни ве знам, ни ве познавам. Поминете си убаво за празнициве, а сега му го препуштам редот на следниот поздравувач
Поздрав од мене до сите, се надевам дека убаво си поминувате и се забавувате! Тука атмосферава е весела, огномени на секој чекор, валцери се играат, петарди како во Иран да си пукаат, шампањи пијат... Среќна Нова Година драги мои!! Имајте убави мигови во неа!!
EDен огромен поздрав во Nовата Gодина од мене ,најпрво до сите кои ме поздравија,а воедно и до цел форум ,до сите феминки и феминци подеднакво . Hека она што ги обележило нашите души,да биде трага која ќе не води напред во животот.Oд најлошото извлечете го најдоброто од себе,но и од другите.Tоа што се нарекува бескрајна љубов и среќа да ги исполнува вашите срца и животи оваа година.Vе сака ,искрено со поздрав ,Xермоса
Голем поздрав до сите убавици (и убавци) кои во моментов се будат и се освестуваат на страниците на Фемина Среќна Нова Година, ви посакувам се најубаво
Напишете добра приказна напишете редови ,ниеден без смисла секогаш сонувајте заминете од минатото дозволете да ве насмеат посакајте исполнетост и трагајте по истата среќна нова мои креативци. ...и да,борете се за своето место под небото,и секогаш гледајте во ѕвездите,навидум желби. ...посакајте нешто. -Kетрин
СП до сите кои си поминаа неверојатно на нова година На сите ви посакувам многу среќа, љубов и здравје. Остварете ги соништата ова година.
Еден огромен новогодишен поздрав до сите членови на Фемина, ама баш до сите. Нека оваа година ви биде уште поуспешна од претходната. Секоја желба нека го најде патот до негова реализација. Бидете живи и здрави, секогаш среќни и насмеани. Овој почеток на годината нека се одбележи како успешен. Ве сакам сите
Специјален поздрав до сите вас драги мои, во оваа нова година бидете ми живи, здрави, насмеани и цела година пијани, но не од домашна ракија, пиво, вотка, мартини туку од љубовна магија!СРЕЌНА НОВА ГОДИНА !!!!!!!!!
СП ДО СИТЕ! Не сакам да издвојам никој туку сама да им ја честитам новата година на сите феминки и феминци и да им посакам успешна година бидете ми здрави живи весели и исполнети си љубов.
Специјално ги поздравувам оние феминки кои во изминатата година допреле до мене, ме насмеале и воодушевиле со своите постови. Somonespecial Dog-lover Ketrin.Moon Kaylie LittleFairy Sara123 tea4e tessie Summerlover anabela-a Trendafilka Abeja Snow-Queen Hipster bittersweet AnaKarenina Yipman2 Dvolicen Marjan007