Еден НајСп до Дузи. Те читам и не можам да поверувам дека ја читам истата членка од пред една година. Немаше твој пост, а да не беше проткаен со хумор, па и да се работеше за нешто лошо што ти се случило. Секогаш ги вртеше работите на позитивна страна и често си викав дека треба да гледам на животот повеќе низ твоите очи, мислам и спомнав во еден пост. Како се испвревртеа вака работите? Што се случи? Знам дека ти си го знаеш одговорот и се надевам ќе најдеш сила во себе да се повратиш. Да се пронајдеш повторно. А верувам дека ја имаш и целата поддршка од форумот, и од тие што те знаат лично и од тие што те познаваат виртуелно. Ти посакувам годинава да ти донесе пресврт, да ти ја врати енергијата и позитивноста.
И јас сакам да ја поздравам Дузи . Дузи човече живни, може не знаеш ама многу пати си ми дала сила ,си ме расположила читајки те .. Полна со енергија и надеж ... Врати ни се.. Најтемно е пред зора , од се срце ти посакувам да ти се врати насмевката , сакам само убави работи да ти се случуваат . Не те познавам ама сигурна сум дека заслужуваш.И сигурна сум дека ќе најдеш сила да се избориш со што и да те мачи.
Здраво убавици! Со мало закаснување сакам да ве поздравам и да ви посакам една убава и срекна нова година! Најмногу од се ви посакувам здравје оти без него, сто и да имас џабе е. Ви посакувам да сте исполнети и прекрасни и оваа година, да си ги Чувате срценцата отворени за многу љубов и нови работи! И да, простувајте, не за другите туку за вас самите. Се надевам не сте ме заборавиле ДО: Либера ; Bittersweet ; Х.ВАГА, MandyLane ; Tanja6 ; Anath; Trendafilka; Hipica; Tessie; Hipster; Slavica 999; Doozy; Divinebutterfly; Nevermore i teddybear
Специјален поздрав до: Umbrella22 Papilon-papi Somonespecial Trendafilka Snow-Queen Summer-lover Ketrin.Moon Dog-lover
Мхммм конечно најдов време да си ги испоздравам сите форумџики/форумџии,кои ги читав во 2013 Нека ви е среќна новата *2014* се надевам ќе се дружиме и годинава Прва се разбира Спешалка Симона.а колешката Squirrel Заљубена 18 Kaylie Сноу честитки за синчето, срце малечко Dog-lover Ketrin.Moon Kaylie LittleFairy Sara123 tea4e tessie Summerlover anabela-a Irrepleceable iloveyou29 Sunny20 SweetTea256 Elena69221 ariela09 за малце да те заборавам,срам да ми е leighton23 mili4ka123 sadgirl21 Vikica.cuci Veki4ka Lella hermosa Miss.Bass Chocolate.me XMaN Yipman2 повелете
Несакам да набројувам и да ве делам во овој поздрав Ве поздравувам сите ама баш сите ... благодарам што ми го исполнувате денот и многу ми помагате со нештата кои ги читам овде,благодарам што има искрени луѓе ,среќна сум што сум дел од оваа големо семејство на Фемина . Во Новата година ви посакувам само убавини и многу здравје се друго ќе дојде со ред Се надевам дека годинава ќе запознам уште некоја пријателка овде со која што ќе можам да разговарам за се Повелете
Специјален поздрав за моите драги феминки кои редовно си ги читав во 2013 година Ketrin.Moon, Barbie20, Umbrella22, Viktorijaaa5, feminium, mili4ka123, Someonespecial, Dog-lover, leighton23, Kaylie , Sara123 , LittleFairy , lunicka , Elennaa , sofijanoka , Sawyer , Marjan007. Се надевам не заборавив некој
Најспецијален поздрав до Summerlover, која не ме заборави и еве ти враќам со една хермес ташна, изненадување подарок и нормално благичко уживај
Поздрав до сите феминки Среќна Нова Година и само убавини во наредната и ајде малце Божиќно расположение https://www.youtube.com/watch?v=EvDxSW8mzvU