поздрав до сите кои обожаваат да читаат книги во текот на зимскиот период и за овие празнични денови!
Убаво е чувството да го видиш својот ник напишан овде. Би сакала да упатам еден посебен Новогодишен поздрав до: сите феминки кои ме поздравиле, сите феминки кои со задоволство ги читам, сите феминки кои ми се посебни и мили на свој начин, на различен начин. Секој напишан ник има некакво значење. Barbie20, AquaBlue, Kaley, kikkki, Umbrella22, Ketrin.Moon, ariela09, Lella, LittleFairy, Kaylie, Dream-Girl, fatamorgana123, iloveyou29, feminium, Daydream, tea4e, Dog-lover, Vikica.cuci, mili4ka123, Someonespecial, Irrepleceable, Viktorijaaa5, lunicka, clock.pot, Moonstone.17, Barca-Gril, Silver.E, Papillon.Papi, Anonymous996, zhap4e, s1a1n1d1r1a1, Petunia-Queen, hermosa, Taylor97, Nati.P, Primadonna, simonna.a, Girl-50, COollLady, jEwElRy, Flower27, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Специјален поздрав до сите шт ги сакам и што ме сакат што се секогаш покрај мене и ми го разубавуват денот Ве сакам најмили мои
...до Дузи,да си го пронајдеш патот.И да имаш безгрижно враќање во својата топла и позната земја на љубов и радост.Или можеби да си пронајдеш друга. Те гушкам.
Pappilon-Papi-честитам за зеленото цветче SnowQueen-прекрасна си Kaylie-срцкааа Yipman2-ме изнасмеа weee fatamorgana123-сега почнав да те читам и преинтересна си ми vitomir-нешто те снема или ми се чини srckata28-преубав аватар и до ситее други форумџики исто така сакам да ги поздравам и dvolicen,lunicka,ariela08,cvetetto,Dream-Girl,Summerlover Спојлер имењачка ,Lella и Femina777 ~послужете се~
Одамна те немам поздравено summer-lover ,еве и користам прилика да ти ја честитам Новата Година,желбите да ти станат реалност.
Новогодишен поздрав бек до tea4e Golden AquaBlue Umbrella22 Vikica.cuci Irrepleceable Someonespecial Се надевам 2014та ќе ја паметите само по убави работи!
Kaley Leighton23 Ketrin.Moon Umbrella22 Viktorijaaa5 Irrepleceable Machhe Vikica.cuci iloveyou29 Hermosa
Специјален поздрав до Papillоn.Papi, стварно ми се допаѓа начинот на кој размислуваш за некои работи, го видов тоа во некои мислења, увидов дека си била поразлична од некои други тинејџерки кои се концентрирани на дечковците,алкохолот и цигарите.За 13 години,зрело си размислувала ти за некои работи . Супер си Исто така,голем поздрав и до сите останати членови на фемина!