Специјалка до Витомир....читачот на моите мисли,чувства,доживувања... Човеку,неповторлив си....мајке ми
Одамна ве немам поздравено,па затоа сега подолг список: Спојлер AnaKarenina, Abeja, Elenna, Jennifer, Trendafilka, Serafima, SnowQueeen, anabela, Annabelle.Amorette, lilit, caliope, Offspring, tessie, teddybear, Yipman2, bittersweet, Doozy, Hipster, Nymeria, Someonespecial, Rose96, Moira, Anath, Ariel, Pappilon.Papi, QueenElena, Spidy, hermosa, imelda, Gea, lunicka, Golden, Dream-Girl, Barca-Gril, AquaBlue, Dog-lover и lella. Спојлер
Поздрав до Papilon.Papi Trendafilka Serafima Hipster Ketrin.Moon Dvolicen AnaKarenina Hermosa leighton23 Offspring Doozy lunicka Barbie20 sadgirl21 Anouk Малку подолг пост, ама морав ви благодарам што ми ги разубавувате деновите со вашите мислења
crazylady-блгодарам,малку е но ти испраќам Nati.P kala21-денес ме насмеа... Barbie20-само пишувај... fatamorgana123 sadgirl21
Ретко ме имаше 2013 на форумот, мислам за разлика од порано кога секој ден висев овде и пишував што ли не . Сакам да упатам еден специјален поздрав до сите . И до поновите ликови, и до постарите, што за жал гледам голем дел од нив неактивни. Среќна Нова 2014, на сите се најубаво нека ви донесе, среќа, љубов и здравје на прво место, а после и се друго .
Поздрав бек до Nati.P Kaylie Marossa sadgirl21 sweet-star lana.del-rey Moonstone.17 Имајте убави празници!