Епа вака: Багуф4е Анннни (која ја немаше цела една вечност, ама денеска видов, тука е) Мис Индепендент Лоли и сестричката на Лоли23 - Неверната Душица и Фемина90 ич ја нема. Овие девојки ми паднаа први на ум. И ги поздравувам сите хронично гладни и хронично ненаспани и хронично нервозни и хронично сексуално удоволени! Ете. Аааааа и оние кои планираат да одат на концертот на Северина, најмногу заради Горан Бреговиќ
Се препознав. Специјален поздрав и до тебе Нина. Специјален поздрав до старото друштво, староседелците. И еден специјален поздрав до Билката наша, го заслужи! Специјален поздрав до сите колешки, неколешки...Со еден збор, специјален поздрав до сите.
сп до брат ми во др соба кој што рокнал музика во 1 саат нокеска и се надевам полиција дека ке му викнат ... и сп до мене зашто уште не сум си легнала
сп до теди, фемина90, докторката, бројче, анни, барби,карина8, карак, гордана10, ненушка поздрав до сите
Специјален поздрав до сите феминки кои не се откажуваат и сепак го живеат својот живот до даска! До тие кои знаат да го зграпчат денот, моментот, секундата. Се надевам дека сме во мнозинство... И СП до сите кои вечерва ќе запалат по едно бело свеќиче за љубов и спомен не само за Тоше туку и за оние кои не напуштија порано за жал а не заслужија
^^^^^ СП до девојката над мене, се пронајдов и во двете реченици. и ние тебе СП мало, еве една ОГРОМНА гушка до тебе, СП и до Тедибеар, која не сме имењачки и СП до сите кои вечерва ќе бидат пред домот на арм, во чест на Тоше...
^^Џули, запали свеќа каде и да си, не е важно каде ќе ја палиш - битно е за кого е наменета. А јас секако една ќе запалам и од тебе И за да не сум ептен оффтопик, СП до тебе воедно
Најсп до тебе спичлес штета што не сме имењачки ама двете имаме убави имиња и без тоа Сп до лина 24,душица , мисс индепендент .бројче ,старфиш ,Викторија,скајенџел , Лудачаа ,докторката ... сп и до волфче се пронајдов во твојот пост ... и сп до сите што се топлат под кебенце и ќе спијат убаво вечер на времево