Специјален поздрав до Феминките на кои им е потребна силата,смелоста,мудроста и љубовта. Ви посакувам да ја имате: силата на ВЕТРОВИТЕ! смелоста на ЅВЕРОВИТЕ! мудроста на ВЕКОВИТЕ! и љубовта на БОГОВИТЕ!
kikkki iloveyou29 Marossa Barbie20 Vikica.cuci Leighton23 Someonespecial cheetah.girl hermosa Umbrella22 lunicka Viktorijaaa5 leighton23 Dog-lover COollLady Kaylie Kayle crazylady Femina777 Irrepleceable
СП бек до Кетрин и симонка.. ве гушкам.. СП и до Голден ( ме пукна од смеење.. ) стојановската, Кајли.. Едит : Акуаблу ..
Поздрав до Someonespecial, DeepBlue и simonna.a затоа што се единствените кои помислиле на мене додека бев отсутна Ви праќам милиони огроооооомни гушки
Поздравче до Dog-lover и Flower27 А и до Someonespecial, Antoninaaa, Gordana10, Mahidevranfan, DAngel и Sawyer. Сами заклучете зошто честам бисквити со крем
10 мин. читам поздрави за никаде да не се прочитам...се озрачив на компјутеров. Поздрав до сите кои на свој начин, вака или така си уживаат во празнициве како мене. Затоа и поретко ме има тука... И бидејќи сите се жалат како се здебелиле, повелете за денеска малку овошје, нема чоколади и кекси.
Гледам и јас никој ме поздравил па.. ПоздраФче до.. Dream-Girl Papillon-Papi Flower27 hermosa Gordana10 Viktorijaaa5 Dog-Lover Имајте пријатен ден.
До karinа8.. Ме потсети сликичево на тебе, а и во последно време ми одвлекуваш внимание со твоите мислења.
Специјален поздрав до: Avenged summer-lover Flower27 sweet-star Dream-Girl (без јаки диети!) Yipman2 Дека си бе?!? Одамна те нема! Gordana10 Не сум те поздравила, па еве ми сега момент. Silver.E еве јас те поздравувам! Mahidevranfan кога на чет пак? srcekrsacka ќе се среди, времето средува се! Така да го затвориш! MDonovich најдобрата другарка бе!
^До госпоѓава над мене ,до Спешл,leighton23,iloveyou29,Dog-lover,Kaylie,Dream-Girl,feminium,Golden,Cvetteto,Ketrin.Moon. И до сите љубители на Хари Потер,зашто забегав,се скапав плачејќи иако сум до 4ти дел,и го гледав трејлерот од 7миот дел и еве уште плачам.Луѓе плачат на романтични филмови и незнам какви,а јас на научна фантастика,нешто што не ни постои,ама тоа е,Фејри од секад била и ке остане забегана... Еве и втората слика кетрин што ја ставила ме потсеќа на Хогвортс
... до АнаКаренина! Затоа што ме зарази со Хаику-поезијата и наместо да учам си ги чкртам тетратките со стихчиња. Кога видов колкав дел од тетратката сум испишала, се почувствував баш вака :