Поздрав до 1.summer-lover 2.poenta 3.Silver.E 4.ocila 5.Antoninaa(bela ) 6.Maca-Swiss te guskam 7.stetoskop 8.vinozito1 9.ariela09
Поздрав бек Мишела! Синоќа мајка ми ме гледа и ми вика: Леле дете, зар уште броиш на прсти?! - Не бе мамо, хаику пишувам, па си бројам слогови Заразно е стварно, почнав за се и сешто да си пишувам. Земав едно ливче со мене за во случај да ми дојде некоја мисла во глава, ама на крајот почнав и во учебникот да пишувам Туку, таман сега во февруари можеме да се придружиме кон ова: National Haiku Writing Month—the shortest month for the shortest genre of poetry. Секој ден по една хаику песна - piece of cake!
Сите убави чувства на светот тежат помалку од едно дело од љубов Специјален поздрав до vitomir (ти го враќам поздравот) Cka ludoto lunicka Kaylie Ketrin.Moon Повелете!
Специјален поздрав до: Viktorijaaa5 AquaBlue Dream-Girl Summer-lover Dvolicen Ketrin.Moon Someonespecial
Благодарам на поздравот, поздрав и до тебе, до AquaBlue, Avenged, Kaylie, tessie, glow, Буби ( арно што се врна тука мор) , LittleFairy, Littlepinky, Антонина, Maca - Swiss, Silver.E
^ Горде поздрав и до тебе Поздрав и до Спешал,Витомир,Летната,АкуаБлу,Серафима и до сите што ме поздравиле. Поздрав и до една девојка која никогаш ја немам поздравено Hipster I like the way you think Замезете и така ни тргна за празнициве ,дoдека уште е матно да искористиме гужва
Поздрав до Bubbi, Sawyer, Gordana10, eva11, Vitomir, Marjan007, Dream-girl, Kaylie, DAngel, Ilusionist, Someonespecial, Divinebutterfly, Maca-Swiss, Adi888, vinozito, srcekrsacka, sofijanoka...
СП до Ariel, Claire, Heartbeat, Jenniffer, Ketrin.Moon, m.i.g, MacenceEna, Mahidevranfan, mili4ka123, SuperGirl24
СП до kikkki, QueenElena, Ketrin.Moon, LittleFairy, Dog-lover, Kaylie, Someonespecial, Irrepleceable, Flower27, hermosa, Papillon.Papi, iloveyou29, Kayle, Leighton23, Barbie20. Спојлер
Cп поздрав бек до сите кои ме поздравија Cп и до:Silver.E,Milicka123,INa5,Gordana 10,Maca Swiss,Vinozito1,DigY,Someonespecial,Sofijanoka,Srcekrsacka,Avenged,Femina0,Anouk,Little Fairy ,Simona.a,Eva11,Dangel