Bubbi - ептен ми е мило што се врати hermosa Avenged Dog-lover leighton23 mili4ka123 Umbrella22 Papillon.Papi fatamorgana123 Mahidevranfan MandyLane Marossa francais tea4e Kaley Aj ве частам со нешто соленко, за промена
^^Поздрав бек и до тебе LittleFairy -благо овој пат нема да те честам ,тукуууу... Спојлер и до Dog-lover
^Аааааааааааааааааааааааааааааааааааа *_* Ај ма не ми прај вакааааа Поздрав и до тебе , до AquaBlue , Спешлка , Горде , Dog-lover , Kaley , и до : hermosa, Hipster,Umbrella22, Viktorijaaaa5,Papilon.Papi И доооооооооо Буби,фала богу што се врати
СП до сите кои ме поздравиле СП до сите кои читаат книга со часови,а сакаа да ја читнат за неколку минутки СП до сите заљубени СП до сите кои си пишуваат малце поезија СП до сите љубители на чоколадо СП до сите обожаватели на филмови од било кој жанр Едноставно нели,СП до сите на фемината! http://www.youtube.com/watch?v=XjwZAa2EjKA Ве сака...simonna.a
Најспецијален поздрав до Annath за нејзината љубезност и совет! Ја користам приликава да ги поздравам и Barbie20 , julie77 , AnaKarenina , Purrinn , Umbrella22 , karenin и Nausicaa. Ете така, чисто да ги поздравам, без некоја посебна причина! Имајте прекрасен викенд! Ај на пивце...
СП до Lovely93 Заради колегијалноста повели (од посебни причини пица) Спојлер А што велиш за таква торта на свадбата ? Редно е да почнеме да размислуваме
СП до сите што не можат да се заситат од форумов со прва и втора смена,па одлучиле да дежураат во доцните ноќни часови Чај од брусница и стапчиња од цимет Повелете
Хаха ми се допаѓааа! Време е да се размислува имаш право, ама се знае и кој ќе ја прави тортата нели. СП и до тебе драга и да ја прославиме колегијалноста со шампањче.
До сите кои беа ноќеска 3 смена и сега одат на спиење а за сите останати добро утро и среќен ден.....ја отидов на спиење
Еден гооооооолем поздрав, најспецијален до сега LittleFairy tea4e Someonespecial Dog-lover А и до Gordana10 Dvolicen AnaKarenina BlueHeart ( ме изнасмеа ) Hugs
Читав, читав и нема поздрав до мене. се чувствувам дискриминирано шејм он ју гајс Ама Џени има големо срце, не се лути она. СП до сите што ме читаат, и СП до сите што јас ги читам (не ги набројувам, си знаат они)