leighton23 someonespecial feminium Irrepleceable Daydream Dream-girl Kaley Viktorijaaa5 fatamorgana123 Lovely93 AquaBlue tea4e mili4ka123 LittleFairy Dog-lover Jenniffer Umbrella22 hermosa Femina777 и vitomir затоа што ме поздравил под број 9 Имајте убав ден.
Фала Горде и јас те поздравувам море многу убаво не ти текнало и мене да ме поздраваш, ама ај јас те поздравувам и тебе и Ким
Благодарам на поздравот на ariela09. Поздрав бек. Само она ме поздравила и и текнало на мене. Срам да ви е на вас останатите сте ме заборавиле.(шала) Поздрав до сите кои што сакате на ова ладно време тука да бидете и да уживате.
Стварно мор Перла, не ми текна сеа море ептен убо што сум те поздравила некогаш, ама ка не гледаш, што да ти кажам, ама ај уште еднаш ќе те поздравам, ај да ги подзатемнам буквиве, за поубаво да видиш :geek: Поздрав до Перла со песна од Цеца еве било која по твој избор
Од мене сега еден специјален поздрав до сите феминки и феминци. Се надевам прекрасно си поминувате за време на празнициве и некои од вас на училишниот распуст. Од мене имате едно поздравче со руски капи кои јас ги обожавам, а се андевам и вие
поздрав бек до : mili4ka123, LittleFairy нов поздрав до : leighton23, Kaylie, Irrepleceable, Barbie20, Viktorijaaa5, Someonespecial, Umbrella22, Golden, Lovely93, Sawyer Спојлер Sawe pozdrav od Slovenija ве гушкам
СП до: LittleFairy, Dog-lover, tea4e, AquaBlue Спојлер Гордита Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=AJztsL4NNLc Summerlover (блашката ) Спојлер Antoninaaa (да ѝ кажам да не го мењава аватарот, најубав ѝ е досега ) Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=g7B-qpmBi90 Кетрин & Ариела Спојлер
До Anouk, Divinebutterfly, Abeja, AnuskaNestle, Someonespecial, Neytiri, bittersweet, senza.parole, Dvolicen, Ana.Karenina, martinuska.
СП до сите кои и денес неизмерно се трудат и вложуваат енергија да опстанат т.е. да преживеат во нашава Чудесна Македонија,а знам дека ве има во гооолем број. Заслужувате да се почестите со филџан кафе,чаша сок и десерт Повелете
СП бек до iloveyou29 и ariela09. Нов поздрав до: Колешката Viktorijaaa5 (кај и да си знам дека уживаш ), Daydream, новата пријателка QweenSM, истомисленичката makedonkamak, Umbrella22, sadgirl21. Бакнежи до сите вас, се извинувам ако заборавив некоја. Спојлер За сите по една порција.