СП до Реин! Не бев сигурна дали ќе ти се допадне книгата, ама се израдував кога го прочитав мислењето. Фамата била заслужена, нели? Јас се заљубив во книгата и едвај чекам да излезе филмот. Се надевам ќе биде исто толку добар, книгата заслужува добра екранизација. Поздрав!
До anabel-a Пред некој ден на Рекорд те видов и уште поубава ми дојде отколку на фотографиите. Нешто ми вели еден ден ќе имаш голем ѕид sо вакви урамени цртеж од дизајни па за во меѓувреме... Убав ден драга!!!
Да си ја поздравам Теси,затоа што многу добри совети добив од неа,и благодарам многу за тоа. Вито не ги заборава тие моменти.
ariela09 и francais со песнава http://www.youtube.com/watch?v=iC8tP9Oo52Y Бидејќи првиот пат кога ја слушнав ми асоцираше на вас,девојки.
СП до сите ранобудници и насмеани лица во овој дождлив јануарски ден Филџан полн кофеинска инспирација Повелете
Најспецијален поздрав до : Agrona Poenta Anabelle.amorete Elenna Anabel.a Snow.Queen Fatamorgana123 Dream-girl Sad.girl26 мислам дека така беше корисничкото име Dala Srckata28 Hermosa Vitomir Dvolicen -Ве сака вашата Summer-lover Spoiler Сите јадење..епа јас книга ви давам да си прочитате и малку да се насмеете
Исто како и Мишелка, СП до Ана Каренина. Ме зарази со Хаику поезијата. Пишувам стихови кај ќе стигнам - ливчиња, крстозбори, телефон, секаде. И бројам слогови на прсти, баба само ми се чуди. Исто, поздрав и до сите феминки што си ги заразила, Ана. Гуш.
Поздрав бек мила Лена! Ти само лови зборови и преточи ги во стихови Јас освен тоа што се изнапишував хаику последниве денови, си најдов некои книгички на интернет, па почнав и да читам хаику на англиски. И сфатив дека иако се многу кратки, во ваквите песни може да се содржат најубавите и најтоплите мисли
Поздрав и до тебе (се зезам ) Мислам не се зезам за поздравот,не те мразам,тоа се зезам Исто и до Горде,Спешлка,Дог-лавр (Хари ) , Аква Блу, теа4е и Хипстер
Поздрав до stetoskop[ ми се допаѓа хуморот], poenta реална девојка и ги читам твоите мислења. Summer-lover ,Kaylie, vinozito1 SEKERLEMA за оваа девојка посебен поздрав