Pirana Mili4ka123 Kaley Viktorijaaa5 Iloveyou29 Machhe Sadgirl21 Umbrella22 Ketrin.Moon Nati.P Leighton23 Vikica.cuci
Нема да ги поздравам мама и тато,ниту соседите. Најспецијален поздрав до моето другарче кое секогаш успева да ме насмее,замисли,поттикне-Витомир Приликава ја користам да ги поздравам и Теси,луничка и ....толку за сега.
Специјален поздраво до Lovely93 едваај те чекам да пишеш во ЛП Umbrella22 муабетите можат да започнат се вратив Spoiler И сега малку подолга листа но навистина сите сакам да ве поздравам и се надевам не заборавив некој Barbie20 Jenniffer ariela09 Irrepleceable Gordana10 Ketrin.Moon DigY iloveyou29 Lella tessie RainBow sadgirl21 poenta Antoninaaa Emotional123 Dvolicen Spoiler
Barbie20 Ти посакувам пријатна вечер! И се надевам оваа година бадниковата паричка ќе ти донесе многу,многу здравје,среќа,љубов,безгрижни насмевки,убави моменти и успеси на професионален план!
СП и до тебе витомир Искрено,кога се вклучувам на форумов инстинктивно ги пребарувам твоите мислења Клучот што води до успех Повели
Barbie20, Lovely93, Viktorijaaa5, iloveyou29, ariela09 Spoiler Jenniffer Serafima Ketrin.Moon Sadgirl21 Leighton23 Dvolicen Vikica.cuci bittersweet EMoonlight ludoto19 Libera vitomir crazylady anichka94 L-enna Sexybaby86 teddybear... Spoiler
СП бек до сите што ме поздравиле и поздрав до Хипстер,Дволичен,Луничка,Кетринка,Спешл и СамрЛавр. Spoiler
Повратен НАЈспецијален поздрав до Viktorijaaa5 и Umbrella22. Викиии, многу ми фалеше, добредојде назад. Да наздравиме девојки!
Ме немаше некое време на форумов, но се надевам не ме заборавивте. СП до (по прв пат годинава ) Феминките кои ми се посебно драги и кои секогаш со задоволство ги читам Trendafilka SnowQueen Hipica Doozy Someonespecial Dee Ketrin.Moon Gordana10 Viktorijaaa5 Silver.E Umbrela22 Serafima Mishela k.i.m AnaKarenina Lovely93 sadgirl21 Имајте убава вечер девојки, ве гушкам
Еден гооолем поздрав до lunicka,такви сме децата пребрзо растеме, и мене мама ми кажува дека сум пораснала и не сум била повеќе тоа мало слатко девојче кое што било неразделно од неа,ама тоа е. После сакам да упатам поздрав и до: LittlePinky-едвај чекам да ми одговориш на пораката. Kaylie-којашто ме заборави. Papilon.Papi-те нема нешто Папи и тебе. summer-lover-фала ти на поздравот,поздрав бек. BlackMistery-мојата нова пријателка. Ariela09 Ketrin.Moon Elennna Francais Lilit sawyer Gordana10 Anouk iloveyou29 Dog-lover
Специјален поздрав до Dream-Girl, фала на поздравот, тука сум не се откажувам од фемина! Специјален поздрав до Golden! И тебе едно фала на поздравот, продолжи со вежбање! Специјален поздрав до summer-lover! Те обожавам чоек!!! И специјален поздрав до QueenElena! Мило ми е што те најдов и на тој другиот форум! И за сите еден гиф!
Специјален поздрав до... -Papillon.Papi -Golden -Lella -Avenged -tea4e -Dark-Lady -Dream-Girl -summer-lover -cresa-jagoda -BlueHeart -simonna.a -LittlePinky -AquaBlue -Dog-lover -Kaylie -Ana.N -QueenElena -Moonstone.17 -Someonespecial -Antoninaaa -Snow-Queen -LittleFairy -kikkki -feminium -Angel-Adriana Повелете.. Spoiler