СП до: Ketrin-Moon, Someonspecial, Dog-lover, Elenaa, Umbrella22, leighton23, LittleFairy, LittlePinky, Summerlover, ariela09, Gordana 10, hermosa, sadgirl21, AnaKarenina, anuskaNESTLE, francais, Hipster, Mishela, Vikica.cuci Barbie20, Jenniffer, Doozy, Papilon.Papi, Dream-Girl, Hugs
СП бек а воедно и нов СП до: Dream.Girl, Golden, Mahidevranfan, stojanovskata, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и до Gordana10
Поздрав возвраќам на, Thallia,се чувствуваше твоето отсуство rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ви посакувам убав ден,и на здравје кафето!
Viktorijaaa5 добредојде назад мила http://www.youtube.com/watch?v=u4d9YvNk26g Поздрав и до Marossa, Hipster, Adi888, Thallia, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, feminium, Kaylie, LittlePinky, DAngel, Jenniffer, Sawyer, Purrinn, iloveyou29 и Vikica.cuci
ariela09 fatamorgana123 LittleFairy Ketrin.Moon Moonstone.17 Nati.P Kaylie Viktorijaaa5 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mili4ka123 Barbie20 iloveyou29 feminium Umbrella22 Someonespecial Vikica.cuci Dream-Girl tea4e
Специјален поздрав до rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Фала за поздравот! И специјален поздрав до Mahidevranfan! Срам да ми е! Сум те заборавила да те поздравам претходно!
Сп до Someonespecial,Dog-lover,LittleFairy,AquaBlue Spoiler Сп и до Gordana10 ,Ketrin-Moon,AnaKarenina, Golden (не пишуваш а ? ) Spoiler
Еве од мене едно подолго списоче, СП до: Hipster, Ketrin.Moon, Barbie20, Umbrella22, Trendafilka, kravce, lunicka, bittersweet, AnaKarenina, Someonespecial, leighton23, anabel-a, Gordana10, RainBow, anuskaNESTLE, Doozy, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Поздрав бек до : Someonespecial фалаа ти многуу за поздравоот ме изненадии со линкот многу мило ми е што ти останало во сеќавање дека ги обожавам 2CELLOS leighton23 Thallia редно беше да му се вратиш на форумот Ви посакувам пријатна вечер девојки
Поздрав до сите форумџии, уште не знам никој, ама се надевам ќе стекнам пријателства.. http://www.youtube.com/watch?v=nRpjsFcb2uo
Најпрвин би сакала да и се заблагодарам на девојката која секогаш ме поздравува и никогаш не ме заборава, а тоа е iloveyou29! Ти благодарам многу, не знаеш колку ми значи тоа... Spoiler Е сега, СП бек и до: vitomir Someonespecial kikkki Ketrin.Moon Dog-lover LittleFairy poenta Gordana10 Anouk mili4ka123 Sara123 Dream-Girl Mahidevranfan leighton23 Ви благодарам на поздравите, повелете : Spoiler Би искористила прилика да ги поздравам и Вики & Moonstone.17... Spoiler Не можам да пишувам многу на форумов, бидејќи братучед ми ми е на гости, и морам со него да се шетам, ама од кога ќе си отиде, пак ќе се дружиме!