еве ме мене пак. Се надевам не ме заборавивте. Ми недостигавте сите. Најспецијален до вас, мои девојки: Ариелка, Кетринка, Френсиска, знаете зошто девојки. Спешка, Сајмон, Софче, Чили, Дог-лаверче, теаче, да живее штурцизмот штурки! БлуХарт, Барби, Барса-типката, Елена д квин, Антонинка, луничка, лејтон два-три, Кајли, радост за вас.
Специјален поздрав до... QueenElena,SEKERLEMA,vitomir,kikkki,Someonespecial,Barbie20,Gordana10,hermosa, LittleFairy,Ketrin.Moon,Petunia-Queen и до сите останати на femina.mk ♥♥♥♥♥♥
Специјален поздрав дo: една и единствена ..... Pappilon-papi прекрасната мамичка ..... Snow.Queen преубавата ..... Anabel-a прват ја поздравувам..... leighton23 најдобрата во СДК ....... lunicka една од омилените за читање...poenta прв пат ја поздравувам...Aqua.Blue спортиската.........Dog-lover поздрав back (обожавам да те читам).............Mahidevranfan до мојата мила ......Agrona до новата форумџика.....Elissa и секако до форумџиите што секогаш ги поздравувам Dvolicen и Vitomir
Спешал, Мароса, ЛитлФери, ЛитлПинки, РРРРРР, Антонина, Голден, Нати.П, Свит.Стар Еден куп, мили девојчици. Дека никогаш не е доволно долго време да се биде дете. Поздрави
Вака сега...СП back до сите кои ме поздравиле мн ве сакам..ве керо мучо Јас не сум јас ако не треснам нешто....еве испраќам СП до: Gordana10(час те има на чат,час те нема ) Summerlover Someonespecial треба РАСТУР бенд да го евидентираме во катастарот,таму кај треба се сакам легално...не сакам во Гинис нелегално да влезиме Dog-lover(за дуо-триото да напрајме договор за 5 доброволни будали да не’ слушаат :geek: ) Anonymous996 ееее кај си бе ти? Mahidevranfan (поздрав до Мустафа ) BlueHeart AquaBlue LittlePinky LittleFairy Golden златна мор таа,кај ми се изгуби ле? Dobie Dream-girl hermosa Kaylie tea4e tessie Sara123 Barca-girl(за Барса си а?Мој чоек ) Papilon.Papi sofijanoka Anouk Moonstone.17 feminium ииииии ќе заборавев Sawyer http://www.youtube.com/watch?v=9M1z6Fja ... detailpage Бакнежи,прегратки,очи насмеани-Ве керо тодос!
Hipster simonna.a Elissa Someonespecial Dream.girl QueenElena Mahidevranfan Gordana10 Papillon.Papi :geek: Golden мх мх
КетринМоон Фала на поздравот дури сега го видов, еден специјален поздрав и од мене за тебе и твоите поетични мислења во СДК, ги обожавам
Поздрав бек за poenta, Dream-Girl, Mayyya, Anonymous996, Someonespecial stetoskop и после долго време kravce
Не сум поздравила од лани machhe kikkki Kaylie Thallia didicool Summerlover Gordana10 Abeja Hipster Ketrin.Moon tessie vitomir Sawyer Dvolicen Не знам за вас,јас ги обожавам,посебно кога друг ми ги лупи
Umbrella22 SEKERLEMA machhe Viktorijaaa5 lunicka iloveyou29 leighton23 mili4ka123 Someonespecial Barbie20 hermosa Irreplaceable Vikica.cuci rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Thallia Marossa
Хахахахаха не си нормалнаа маа Посебно рефренот ,ептен е за мене во овие моменти Фалааа ти Umbrella22 ме изненади многу со оваа