СП бек: Anonymous996 mili4ka123 simonna.a poenta SEKERLEMA СП и до: iloveyou29 Ketrin.Moon Hipster anabel-a Dog-lover Golden
Gordana10 simonna.a Dog-lover Summerlover Anonymous996 Sara123 Barbie20 Ketrin.Moon Irrepleceable Dream-Girl Papillon.Papi machhe Хагс фор ју
Еден голем СП до: Hipster Someonespecial Mahidevranfan -(да отидеме до Охрид што викаш? ) iloveyou29 Kaylie -мора да се видиме кога ќе дојдеш AnaKarenina Dog-lover -мора да не бидее simonna.a златна што праиш мор? LittleFairy Papilon.Papi Да се заблажиме
СП до sewe што вчера храбро ги истрпи 50те жени на чет СП до женчето Anouk, зошто многу ја почитувам. СП до eva11 зошто е најјаката мама што ја знам. Посебно за нивната искреност и директност. СП и до тие што ми посакаа добре дојде назад на форум СП до ilipili што одамна ја немам читнато, но се надевам ќе се погодиме. СП до сите што го празнуваат денешниот ден.
Сп до : Umbrella22 iloveyou29 simonna.a Kaylie Ketrin.Moon Irreplaceable Hipster Golden poenta anuskaNESTLE rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Someonespecial ariela09 fatamorgana123 hermosa Thallia Agrona AnaKarenina Lovely93 - Ти веќе многу ми недостигаш едвај те чекам да се вратиш Ве поздравувам со моите лепотани http://www.youtube.com/watch?v=OYlBx3TDEKs
Мили, млади девојчици #2 Ариела, Френцаис, Викторија5, Кајли, Шекерелема, Иреплејсабл, Дивајнпепрутката и сите што ме поздравиле а не сум ги отпоздравила, не ми фаќајте за зло, малку ја заменерувам темата, немам навика да отпоздравувам, ептен ко на Бтр се осеќам .....само немојте сега вие принцези, принцови, билиони и останати ту мач бајка сонови, нешто во нашиот дофат и домен на возможноста
До основачката на 6турцизмот.Фала на поздравчето,анонимус4е. и до -srcekrsacka (многу ми недостигаш срце!!!) -Dvolicen -DeepBlue -vitomir -Marjan007 (лажго ) -hermosa -Someonespecial -симооонка (ја чекам милката ) -Gordana10 -Summerlover -DigY -Dee -vinozito1 -AnaKarenina
Поздрав бек Sofijanoka,SEKERLEMA,poenta Би сакал да ги поздравам EMoonlight,stetoskop,machhe,Dream-Girl,Kaylie,vinozito1,Someonespecial, summer-lover,Umbrella22,didicool ве гушкам сите
Епа СП за сите кои утре почнуваат со школото. За трето тромесечие сите петки да ги наредите и некоја четворка ,помала отценка да нема. Епа среќно второ полугодие.И да си имаме сите среќна учебна година и одлични да поминиме,и најлесните предмети на екстерно да ни паднат.
СП до curlygirl, Dennings, Dvolicen, Flower27, Jenniffer, Lovy1, Mahidevranfan, nikiiii, poenta, Shpagetta, summer-lover, the-girl1.
Kaley Someonespecial Ketrin.Moon Marjan007 sadgirl21 Umbrella22 Anonymous996 Nati.P machhe Viktorijaaa5 Mili4ka123 Vikica.cuci Leighton23 iloveyou29
СП до Hipster,AquaBlue,srcekrsacka,Papilon.Pappi,simmona.a,Mahidevranfan,BlueHeart Спојлер Ми недостига.
Отпоздрав до Thallia sofijanoka Viktorijaaa5 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Vikica.cuci Golden tea4e Одберете си
Поздрав до summerka еве една торта во риги од мене каква никаде немат :geek: Сп до Спешлка, Теа4е, Софи, Перла ( да не рече не сум ја поздравила), кики