И јас ќе упатам еден огромен поздрав до Дузи. За со зборови, не ме бива. Ама те читам и ептен ми е криво. Секогаш најпрво ќе погледнам во твоето име, ќе се присетам на некое твое смешно мислење и ќе се насмеам. Потоа ќе го прочитам мислењето што си го пишала и ми паѓа многу криво. Уште ти ги памтам мислењата во сдк, кога пишуваше за комшијата, што ја поканил баба ти на каве. Кога со другарка ти сте се намачкале со мајонез, сте станале мајонезни и ви снемало вода. Кога кажуваше колку не го сакаш снегот. Кога за Нова година, рече дека ќе ја славиш во малта (малата соба), имаше поставено барања за тие што ќе дојдат, да си земат книга со нив. Кога кажуваше на одмор, како те бркале брановите. За ајварот. Кога објаснуваше како си се чувствувала, кога те прскале прскачите за трева- како Супер Марио, кога бега од оние огненине што вртат круг, едно по едно. За да ја спаси принцезата. А особено кога пишуваше за сестра ти, кога си ги лакирала ушите, кога учевствувала на некоја претстава. И она незаборавното, кога сте се допишувале на чет. Од внатре ме тера да се смеам, на случкиве. А штом ќе почнам да го читам мислењето, сега, во сдк...
Doozy И јас би сакала да ти упатам еден скромен поздрав не сум долго тука но знам дека заслужуваш среќа доволно за убави моменти доволно за паметење некогаш е така,тонеме длабоко но знам дека ќе испливаш до површината ќе останат траги да но и борба зад себе.
Ви го возраќам поздравот на сите што сте ме поздравиле со порција витамини за доволно количество енергија во текот на денот Повелете
До Еlenaaa Многу ми е мерак да те читам, ама стварно, најстварно. Ми зрачиш со убава енергија и оптимизам и да те запознаам со мерак би те изгушкала.
Специјален поздрав до Mishela Завчера, истата секунда кога и го видов постот за Малена лакот, број 16 , се облеков и искочив да го купам Што прави желбата за лакови и избегнувањето на книга
...до Someonespecial и Gordana10 Спојлер ...до tessie и AnaKarenina Спојлер ...до vitomir и Dvolicen Спојлер
Поздрав до сите машки членови на форумов,посебно до Yipman2 затоа што паднав од столче од смеење И (по)специјални поздрави до: someonespecial summer-lover Papillon.Papi (заатоа што си ми прва во листата на читање ) gentle.girl feminium OmniaVanitas Anabel.a Jagoda123 Kaylie (бидејќи ги разгледав твоите неколку комбинации во модните теми,и многу ми се допаднаа) Snow.Queen(Давајќи и ја титулата за најдобра мамичка ) И Hipister поради нејзината особиност - цврст карактер кој никако не попушта да се верува во бајачки И со сругите поздрав,срцки сте
И јас специјално дојдов на темата за да упатам еден најспецијален поздрав до Doozy. Пред се заради последното мислење во СДК во кое речиси комплетно се пронајдов, се чини дека преживуваме слични мигови моментално. Главата горе мила, знам дека си силна можеби и повеќе од тоа што мислиш и искрено сакам во најскоро време да ни се врати онаа позитивна Дузи која што верувам дека сите девојки овде бескрајно ја сакаме и почитуваме. Ти праќам многу позитивна енергија и една виртуелна гушка. И уште еден СП до мојата сограѓанка Gea, која ми е вистински пример за тоа каква треба да биде една млада, модерна мамичка. Ти се воодушевувам на позитивниот став. Гушка и до тебе.
Поздрав назад и до тебе Umbrella22 фала што си тука Те честам со здрава храна знаеш таква ми е ситуацијата
Поздрав до SEKERLEMA,Anouk,Hermosa,Gordana 10,Dangel,Tessie,poenta,summer-lover,vinozito1,Antoninaa,Agrona,Umbrella22 ,Kaylie, manja666,someonespecial. Hipister,Snow.Queen,Kim,Rainbow,Anabel.a,Barbie20,
^ Поздрав и до тебе Вито. Јас вака малку трудно ме пристрви со чоколадото потфрли едно наваму. Еве и јас покусо да не останам да те понудам со едно кафенце (моментално пијам) макијатце. Повели ! :up:
П О З Д Р А В до vitomir, summer-lover, Viktorijaaa5, kikkki, Kaylie, lunicka, Lilit Мудро искористете го секој на свој начин овој пролетен јануарски ден и почестете се со неодоливо чоколадно задоволство Повелете