СП и до тебе озбилнажена и се надевам синчето ти е во ред И лижалке да знаеш дека сум ти лута, па ти види зошто
SP do site sto me znaat do site forumdziki i SP do kolegata (simpatijata) se nadevam pak ke me vikne na kafe,iako go otkaciv ednas
ееј да беее, и јас сум лута, да знаеш лижавче а инаку не себично ги поздравувам сииите форумџики на сајтов, ве гушкааам
СП до сите: Лизалка, бројчето, Реинбоу, Гоу, Катјушка, Малото, Ариел, Кате, Емче, до Бејбикети која ми недостасува, До Лилит, Шилеа, Тања, Горде, еве и дедото ќе го поздравам, Џули, ВоманИнЛав, Анфеитфул.... и до друшка ми која само што си замина. И до идиотчето. И до Фрии.
leleee jas pa mislev si me zaboravila, a ti toa na kraj kako posebna si me staila e navistina, nekoi luge, so eden mal cekor znaat da te raspolozat... poseben pozdrav do hipica, i site sto me znaat i gi znam... ve sakam...
НајСП до мојата охриѓанка ....и до сите други девојки и жени на форумов , а посебно СП до редовните форумџики...
Лелееееееееееееееееееееееее !!! Извинете многу бројче и реинбоу Ама и без тоа си знаете дека сте ми омилени, да не бевте немаше секогаш на Вас да Ви се обараќам Особено реинбоу си знае, кутрата ја изнамачив Сегаеден себичен НАЈ специјален поздрав само до вас двете !!!
Се пронајдов тука, спењцијален поздрав и до тебе ангелче Знам, затоа и јас тебе уште повеќе Иам да ти кажам нешто, ама за лп е не е за тука
СП и до тебе озбилнажена и се надевам синчето ти е во ред Многу поздрав од мене .Сега за сега е добар,- но гипсот останува до крајот на неделава Многу би сакала да имам повеќе време и да споделам мислења со сите вас ... Но во недостик на време сето ова го пишувам набрзина ..и не сум во тек што се има на форумот.Поздрав до сите форумџики