ми се допаѓа поздравот, се пронајдов еве и од мене сп до сите спортистки на форумов, особено ако има ракометарки и сп до сите што го мразат времево останете си расположени и покрај дождов
СП до сите мои добри виртуелни пријателки на форумот. СП до трендафилка,онака сакав да ја поздравам СП до гоу... СП до мочлата... упс мочлата ќе сум јас.СП до багуфче-мочлата Така ме нарекоа,не сум јас крива
сп до багето мочлата , до виножтка спортистката , до гоу црвенкапата, до трендафилка цвеќенцето, до мисс независна павушата, до лилитка оригиналната, до спичлес откаченото, до вајлд бушавкото, до теди мечето.... тие за оваа вечер и морам еден нај сп до лижалка која дефинитивно не заборави
СП до сите форумџики кои денес беа депресивни,мрзливи, ненаспани, мамурливи, нерасположени, или кои едноставно мразат дожд. Ви праќам љубов да ве стопли
Сп до сите кои се мачат со менструалните болки! Или до оние кои барем еднаш посакале да не се женски.
за бројче и да онаа твојана близначка се изгуби за лижавчето и поздрав до сите што немаат време да седнат и асално да исчитаат и да шкртнат по нешто по форумов исто како мене
Денеска ќе им упатам СП на Душица - затоа што сум приметила дека имаме прилично ист вкус за музика Таман нема да имаме проблеми во колата Сесилија - заради истиот вкус во модата Браво девојко А да и затоа што делиме ист дечко Смајли - зашто ми фали мило тоа Спичлес - зашто ми е посебно мила ,срцка Толку сеа за сеа...
Јас јас јас нејќааааам да сум женско заради тетката глупава Фала за поздравот позз до тебе и до сите другиииииииииии!!!!!
^ Точно вајлд, цел ден не сум станата од пред компјутер Поздрав и од мене до вас и Поздрав до катакомба и ненушка