СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО vitomir- прв член кој ми остави впечаток меѓу машката популација на форумов lunicka- за твојата самокритичност,но и апел од мене за поголема самодоверба Gordana10-ти го возвраќам поздравот Во сезона на настинки и грипови денот започнете го со порција овошна салата Имајте пријатен ден
До ocila. Ти се восхитувам, искрено. Имаш прочитано повеќе книги отколку што има една библиотека, и тоа книги на ниво, а незнаеш дека реченицата се започнува со голема буква. Исто така, крадеш мислења од други формуџики одделувајќи ги со многу точки и мислиш дека ние не сме свесни за сето тоа. Поздрав срце. Успат да ја поздравам pamelche. Опет да ми дојдеш да се дружиме. И, за крај поздрав до tessie, AnaKarenina, Hipster, francias, Mrs.Cuper.
Поздрав до поента реална девојка и те ценам поради тоа стетоскоп знае таа зашто Уживајте во убавите моменти што ви го нуди животот.
Гордита, грацие на убавиот поздрав мор, најспецијален поздрав и до тебе :geek: Поздрав бек и до Софи и Вито, одамна не сум ги поздравила , до Самер , комшика ми Кајли, LittleFairy, Антонина, АнаКаренина, bittersweet, Еленнаа, Elissa, BlueHeart (одамна се мислам да те поздравам ама цело време заборавам ), francais, Flower27, Barca-Gril и AquaBlue
Umbrella22, благодарам многу за поздравот, те поздравувам и јас тебе а воедно би ги поздравила и EMoonlight, феминка која ми има оставено преубав впечаток duffi, колешка ми од темата Онлајн шопинг Jenniffer која ме пресмеа со постот за тоа како паднала во шахта и во када
Сакам да наредам еден огромен поздрав до личности со кои одамна не сум контактирала тука а биле дел од моето секојдневие, проблеми и се со ред. Личности кои штом ги паметам сеуште (иако ги знам виртуелно) значи оставиле некоја трага во мојот живот и тука а и општо со некој добар совет кој ми променил доста работи. Не знам колку се активни периодов, ама сакам да ги спомнам. И со оглед на тоа што пишувам еднаш на 2-3 месеци, се надевам нема да се буните на долгава листа Значи, СП до: Divinebutterfly Adi888 AnaKarenina anuskaNESTLE Someonespecial BlackSwan5 Crazyinlove19 Crazylady Elemental Gordana10 Elenaaa Esperanca Hipster Serafima Thelittle17 Ilipili Barbie20 Julie77 k.i.m Libera Lepaa Manja666 Lilit Rainbow Mishela Pinkgir123 TeddyGrey TeddyBear Zhap4e Mrs.Cuper Yipman2 Tweety26 Snow-Queen Smilly Doozy Plavusa.17 Beauchamp Lilbaby Kravce Marama Знам, преголема листа а чак дел од нив сигурно сум заборавила бидејќи ги има повеќе. Не знам колку сте активни ама сакам само да ви кажам дека времето и нештата кои ги научив тука не сум ги заборавила, а воедно да ви посакам се најдобро со почетокот на оваа година. Ве гушкам силно најсилно Спојлер