Cп бек до сите кои ме поздравуваат Bитомир,поздрав и до тебе,убаво видов поздрав или грешка видов Cп и до MoonshineAnne,Summerlover,Poenta,Femina0,KetrinMoon,DigY,Tessie,Francais,Viktoriija,Ocila,Vinozito1 http://www.youtube.com/watch?v=rtTys2xFzNU&feature=player_detailpage#t=3 Bи посакувам убава вечер и патем да ги поздравам сите на фемина и да почастам оти утре ми е роденден
Ме немаше подолго време да ве поздравам... Поздрав до Кетрин Месечинка, Лилит и луничка Исто така голем поздрав до роднините во Австралија (тетка ми Стојанка, тетин Младен и внучето Лука Спојлер Се шегувам Специјален поздрав до сите оние во темата за вежбање
Специјални поздрави доооо... GORDANA10 ( ee Gocoo maaaa) Viktorijaaa5, Someonespecial, SEKERLEMA, Umbrela22, Papilon Papi (ona vo film e momentalno na snimanje )) Marick14, Poenta, hermosa, vitomir, Aquablue.. ќе има и за другите..
Првпат пишувам на темава (барем така се сеќавам, а нешто како да сме скарани со меморијава во последно време, нвм)...битно, дојдов да ја поздравам ИМЕЛДА Жено, секоја ти чест, ти се Царица си еј, би сакала некој ден (ако стигнам до таа возраст ) да бидам баш како тебе (карактерно мислам). Јас обично си ги љубам оние подрските, као Лилит, Каљиопа и сл., или оние со кои исто мислам, Кравче на пример, ама ти си....ЅВЕР...обожавам да те читам и еве, те поздравувам. П.С. Извини што не те нудам со слатки, кафе и сл., ама ту клише фор ми
Поздрав назад до Umbrella22 и Nausicаa Поздрав и до Аgrona и Ketrin.Moon. Ми го правите денот девојки, имајте и вие убав ден
СП до: -QueenElena (дека имаме исти фаворити на Х Фактор) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Gordana10 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- -и до сите останати феминки и феминци на ФЕМИНА
Специјален поздрав до: AquaBlue, Dog-lover, Anonymous996, simonna.a, Mahidevranfan, sweet-star и Someonespecial.
Поздрав до сите кои се пронаоѓаат во оваа возење за да дојдете до неа/него... http://www.youtube.com/watch?v=m5N9IHqqGcA
Ме погоди стварно сега! СП до тебе мила, до Umbrella22, makedonkamak, Daydream, SadGirl21, hermosa, tessie. Не знам за вас, ама јас обожавам пица со кулен.