СП до: Papilon.Papi,LittlePinky,senza-parole,RainBow,Silver.E,Ketrin.Moon,Flower27,SomeoneSpecial,BlackMistery,Ariela09,tea4e,Lella,anabela-a,Golden,kikki,Avenged,hermosa,Viktorijaaa5,Umbrella22,DayDream,mili4ka123,leighton23,Dog-Lover,Gordana10,Irrepleceable и сите останати на Фемина... Повелете
Специјален поздрав до сите кои не ги сакаат дождливите денови Книгата нека ве понесе во еден поубав свет од реалниот
Еден најспецијален поздрав до: Agrona-Прекрасна си,многу ми стана мила,ми се допаѓа тоа што речениците ги започнуваш со "Мила..." ,"Драга..".Имај ги најубавите труднички денови.. Jennifer-Немој да се откажеш!!! Pappilon-papi-Знаеш дека те обожавам И до сите други на ФЕМИНА..
Да ги поздравам следниве Феминки 1.SEKERLEMA 2.POENTA 3.VINOZITO1 4.Silver.E 5.Barbie20 6. summer-lover 7.STETOSKOP 8.,Umbrella22 9.Someonespecial 10. MANJA666 11. sofijanoka
Добро утро Сега ги направив Ketrin.Moon Umrella22 Vikica.cuci Dog-lover, poenta Gordana10 sadgirl21 Irrepleceable vinozito1 ariela09 someonespecial AnaKarenina hermosa RainBow Viktorijaaa5
Поздрав бек,vitomir. Поздравче и до poenta.Те читам деновиве,и ми се допаѓаш.Еве ти мнооогу книги,ако не си веќе наоружана за викендов. И кафе,како верен кафехолик.
Ааааа, сега ме застрвивте со благово, сите нешто благо нудите денес. И така имам и јас потреба за благо денеска, па си купив дури два Винчини ролати (за секој случај нели, да се немало осет ), ќе ве послужам и јас благичко. Но најпрво, СП до: SadGirl21 (фала на киндер јајцата ), секако мојата најмила Viktorijaaa5, пријателката makedonkamak, Umbrella22, Agrona (ми остави впечаток во последно време ), hermosa, Daydream, Femina777 и сите што се присутни и што сакаат благо, 100 пати денес сменив расположение ама вечерва сите ги сакам.