Ketrin.Moon sadgirl21 Dream-Girl kala21 Emotional123- да си знаеш и ти си ми во омилените,имаме скоро исти размислувања за многу работи Lovely93- те обожавам ма еееј Девојки фала ви на поздравите ,верувајте ми значат сите подеднакво Нов поздрав до : Umbrella22 poenta Elennaa eliesaab Gea hermosa iloveyou29 lana.del-rey Marossa tessie Oвојпат ќе ве почастам со Енигма и да уживате максимално додека ја слушате http://www.youtube.com/watch?v=eZpnQ0gGIGA
Сп до џенцкава над мене Викторија, зш уба песна одбрала во поздравот А и до Илу, чинам и таа ја сакаше музиката од Енигма :geek: А и до Dream - Girl
Поздрав назад до: vitomir, Argona, Duffi, Viktorijaaa5, Nausicaa, Lovely93, sadgirl21, Dream-Girl, Ketrin.Moon, anichka94... Поздрав и до: EMoonlight, Elissa, Jeniffer, Leighton23, Daydream, lunicka, someonespecial, barbie20, Vikica.cuci, iloveyou29...
Поздрав назад Umbrella22 Исто така поздрав и до : Gordana10 , Ketrin.Moon , lunicka , Dream-Girl , Karina8 , Poenta и vitomir ја заборавив Agrona се извинувам
Специјален поздрав до Viktorijaaa5,vinozito1,vitomir,Emoonlight,Kala21,Someonspeciale,sofijanoka,mili4cka123,kolovoz Денешниов ден поминете го во друштво со семејството,со саканата личност,со пријателите и барем за миг заборавете на секојдневните работни обврски и грижи. Задоволството го прават малите нешта
Leighton23 Kaley Someonespecial Mili4ka123 Ani4ka94 Pirana machhe Ketrin.Moon Vikica.cuci Anonymous996 Vitomir Misss.Rici Umbrella22 Divinebutterfly Iloveyou29 Irrepleceable sadgirl21
Специјален до стандардна екипа овде, сите од погорните постови.. После саботна вечер во недела само лимонада може да пиеме..
СП до AmericanWoman, Ana.Jones, andromedae, Irrepleceable, jovana03, leighton23, Lovely93, malecka91, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Umbrella22.
СП до Викторија и Срцката28 и еден голем поздрав до Поента(ми стана една од омилените феминки за читање) и Тесии(жена на место).
Antoninaaa Gordana10 vinozito1 poenta kala21 Dream-Girl Kaley ariela09 leighton23 mili4ka123 Moonstone.17 EMoonlight Umbrella22 Viktorijaaa5 sadgirl21 iloveyou29 Silver.E Jenniffer