СП до: kikkki Viktorijaaa5 sadgirl21 Umbrella22 makedonkamak Ana.Jones (браво за постот во СДК ) https://www.youtube.com/watch?v=H0tbvm2HHhk За убаво неделно попладне.
Одамна никого не сум поздравила, па додека чекам да ми стаса помошта за палачинките, си викам и јас да ве поздравам. Прво враќам поздрав до kikkki и до Lovely93. Па продолжувам со поздравите> Hipster, Ana.Karenina, Doozy, Trendafilka, Gordana10, затоа што уживам да ве читам, ми враќате надеж дека има карактерни луѓе со цврсти ставови и непобивливи вредности. Поздрав и до сите феминки, еден ваков групен, дека по губењето на работа, во живот ме оддржаа вашите мислења. Можеби не пишувам често, ама често ве читам. ако не ми успеат американскиве, ќе си напраам по нашки, ама палачинки дефинитивно ќе јадам
Doozy lunicka Irrepleceable EMoonlight Barbie20 Ketrin.Moon Leighton23 Someonespecial Anonymous996 Purrinn Mili4ka123 Umbrella22 Jenniffer ariela09 Kaylie Flower27 Dog-lover ...
Специјален поздрав до.. -Moonstone.17, како ветер сум а ? :geek: -Dream-Girl, писателке обожаваам да те читам -summer-lover, многу ми е мило што некој обожавам да ме чита -Golden, се чека лето да тркнеме до Охрид -simonna.a, имаш поздрав и од Мустафа -Kaylie, ме заборави ти мене -Papillon.Papi, што напрајвме ние во сценарио Повелете, -Ви посакувам убава вечер
Поздрав назад до Someonespecial. И поздрав до Dream-girl Golden Mahidevranfan Elennaa Dog-lover и leighton23
Подолго време не сум поздравила некого,па сега еден поголем список tinkaa-mace Someonespecial sweet-star leighton23 AquaBlue kikkki Lella Flower27 cresa-jagoda simonna.a ku4ence Dream-Girl Dog-lover Ketrin.Moon Kaylie Moonstone.17 Seashell31
Someonespecial leighton23 AquaBlue Lella Flower27 cresa-jagoda simonna.a ku4ence Dream-Girl Dog-lover Ketrin.Moon Kaylie Moonstone.17 Seashell31 BlackMistery Snow-Queen Gordana10 lady11 joelle И сите останати, ме мрзи повеќе да набројувам
СП бек до феминките и феминци кои мислеле на мене, додека ме немаше периодов на форумов! Ви благодарам, многу ми значи тоа... Golden-обавезно ќе се видиме! Viktorijaaa5 vitomir Srckata28 poenta Gordana10 Someonespecial-најдобра комшика си, да си знаеш! Ketrin.Moon Flower27 Kaley Mahidevranfan-не те заборавив! Еве, сега се вратив, па пак ќе се дружиме... Barca-Gril Stylesh СП и до: tessie Moonstone.17 Sara123-врати сееее... Dvolicen