Благодарам.... ќе го испијам чајот сега,нема смисла да го одбијам-си го спремал за мене....ама.... другпат подобро направи кафе....турско,без шеќер.
Отпоздравувам...ако заборавам некого се извинувам. Emotional123, Golden, tea4e, stetoskop, sweet-star, sadgirl21, Unica, feminium, Someonespecial, sofijanoka, Lovely93, hermosa, Chocolate.me, SEKERLEMА, simonna.a, Viktorijaaa5, Gordana10, vitomir. Ви благодарам на мислата, поздравот и орасположувачките гестови. Ги поздравувам вака на башка Агрона, Хипстер, ричи.ааааа (welcome back ), Westlife, DigY и nena2010.
Поздрав бек до некои постари и понови поздрави kala21 Miss.Ricci EMoonlight Chocolate.me Someonespecial cresa-jagoda Ana.Jones Adi888 kikkki Одберете си според расположение
Се израдував на поздравот, кога го видов.Добредојде назад. Поздрав и до цела Фемина.Денес и онака честам.
Теси не се секирај не е срамота да се заборава. Ние не те забораваме, и ако не те поздравуваме, ти си тука во нашите срца. Никогаш нема да ги забораваме црвените булки,токму овде во Специјален поздрав кои ни ѓи наполнија очите со солзи радосници, и украдоа насмевки во тие тешки времиња за нас. Поздрав за тебе ние денес честиме
До tessie && manja666 И сите останати шо ја нападнавме темата х фактор Огромен поздрав Девојки Tonight is the night