Најспецијален поздрав до anuskaNESTLE, бидејќи со постот во СДК истовремено и ме расплака, а и ми ги отвори очите. Сфатив дека треба да го правам она што го сакам и да се борам за него без разлика што мислат другите. Живејте. Краток е животот.
До Mama25, Serafima и Ortophil. Ви благодарам за убавата дружба и информациите во темите кои заеднички не` интересираат. Поздрав бек до Adi888.
Јас само да си го поздравам мојот Златен сојуз. tea4e, LittleFairy, Dog-lover, Someonespecial А еден Сп и до Marjan007, Dream-Girl, AnaKarenina, Golden, Kaylie (фала што ме заборави) и tessie
AquaBlue, благодарам на поздравот! Знам дека те заборавив, се извинувам... една голема гушка до тебее СП до: LittleFairy cresa-jagoda Dream-Girl Viktorijaaa5 СП и до simonna.a, зошто си навиваме за ист тим ! Спојлер
До оние кои на моменти ги фајќа `СЕБИЧЕН`(само за себе си )момент , па со вино и книга се исклучуваат од овој истотака себичен свет.
Епа џенски сега е редот јас да ве поздравам . СП бек до: Viktorijaaa5 Flower27 Dream-Girl Mahidevranfan Moonstone.17 AquaBlue СП до: Someonespecial Lella tessie Dog-lover Kaylie Elennaa Повелеле
Ај и јас да си ги поздравам моите женски од златниот сојуз -AquaBlue,LittleFairy, Dog-lover, Someonespecial -ве снема некако
СП до An-na, angelina1, AniAngie, barbiche, Barbie20, , Desert.Rose, I.want.to.sleep, LadyinBlack21, Little-one, Meli999, MrenaRiba, Srckata28, summer-lover