СП до Ози, се надевам дека барем малку се смири СП до Гоу, настапи ти девојко, да се знае кој е кој, па ќе частиш ако бидне нешто убаво најубаво( а мора да бидне ) СП до двете форумџики кои ’ршум направија од форумов во само 15 минутки И за крај, Сп до сите вас, виолетови, сини, црвени, цикламни, секакви
СП до Гоу, денес ептен ме погоди со еден твој позитивен коментар, бравос девојко! Инспирација си за повеќе луѓе
сп до вики4е се надевам ке најде време да се уклучи и да не прочита. и се разбира до останатите кој ќе го прочитаат ова ве поздравува карак
Најспрецијален поздрав до сите позитивни, културни, паметни и воспитани феминки И поздрав до сите на кои денес не им беше денот- нека ми се придружат во мрчењето И поздрав до новите модератори- иако тие секако дека спаѓаат во горенаведените, ама ајде малку да им направам чест- сепак сега тие се глaвни овде . Ве сакам
поздрав до сите форумџики,иако немам слободно време да ве дружам почесто пак ве читам од време на време
СП до Прилеп и Куманово! Ви благодариме за првата пушка СП до сите форумџики, убав продолжен викенд ви посакувам!
Прво еден СП до Аннии зошто секогаш ми носи среќа. Второ СП до болното ми Ангелче на кое му посакувам што побрзо да ни оздрави. И трето СП до: Ким, Скај, Смајли, Теди, Докторката, Мисс, Вајлд, Ненушка, Вики4е и до сите останати кои ги заборавив...
^Срцка враќам на поздравот и најубав помин вечер. Чекам и слика. СП до срцето мало. Побрзо да оздравиш мила. СП до цела Феминка.