Поздрав бек до : EMoonlight,Ketrin.Moon,Elissa,lana.del-rey,Madam-A Фала ви девојки на поздравите,убаво е да се види своето име овде Нов поздрав до : iloveyou29,Gordana10,Irrepleceable,poenta,Nausicaa,rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,Lovely93,Umbrella22,Thallia,leighton23, Elennaa,Dvolicen ...
kala21 jagodka.18 anggell SparkyAngel Viktorijaaa5 Lovely93 Ana.Jones EMoonlight vitomir Dvolicen Irrepleceable Barbie20 Vikica.cuci manja666 Spoiler
Јас од Морски Плодови само Атлантис јадам Не можам да се запрам бе луѓе, зараза ми се. Поздрав до сите оние кои ги обожаваат и не можат да се запрат ко ќе ги има дома Патем поздрав назад до сите шо ме поздравиле
Поздрав бек до Viktorijaaa5, ти посакувам убав ден а и поздрав до Irrepleceable бидејќи има пресладок аватар Олаф, снешкото кој сака топли прегратки и Adi888 , си патиме од иста (слатка) мака
СП до: simonna.a (што напраивме со растур бендот мор ), Gordana10, Summerlover, Ketrin.Moon, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Elissa (di Rivombrosa морав и јас :geek: ), lana.del-rey, hermosa, kikkki, machhe Irrepleceable, EMoonlight, Viktorijaaa5, Marossa, leighton23, Vikica.cuci
Nausicaa Someonespecial Кога веќе ни тргна со палачинките, еве нешто и од мене, планирам да ги направам деновиве Spoiler
Ketrin.Moon, Barbie20, EMoonlight, Irrepleceable, Someonespecial, mili4ka123, leighton23, lunicka, Umbrella22, Viktorijaaa5, Elennaa, feminium. Гушки до сите вас!
СП до: -Papillon.Papi -Dream-Girl -Flower27 -hermosa -Viktorijaaa5 -Gordana10 -Dog-Lover -Someonespecial -Golden -Elennaa -vitomir
Позз бек, lana.del-rey Би сакала и да ја поздравам Ana.Jones Ви посакувам пријатно попладне девојки,исполнето само со позитивни мисли!
Пошто сум слаба со имиња (никови), многу многу не памтам, си зедов пенкалце и ливче и си запишав кого сакам да го поздравам посебно lana.del-rey Gordana10 Barbie20 Abeja EMoonlight hermosa Hipster iloveyou29 Irrepleceable Sexybaby86 Umbrella22 someonespecial Anabelle.Amorette Elennaa kikkki sadgirl21 Doozy Имајте прекрасен ден, уште поубав почеток на неделата и многу убавини. Поздрав и до сите останати <3