Спешл форсес до simonna.a MadamA Dangel Someonespecial Gordana10 Ana.Jones Abeja hermosa Umbrella22 someonespecial Anabelle.Amorette женскииииии
Поздрав бек до: Ana.Jones Viktorijaaa5 EMoonlight Barbie20 Ketrin.Moon И нов поздрав до: Kaylie Irrepleceable Dream-Girl Someonespecial Umbrella22 feminium Mili4ka123 leighton23
Специјален поздрав до vitomir,Viktorijaaa5,lana.del-rey Како превенција од вируси во овие зимски денови користете го нектарот на боговите,медот Имајте пријатно попладне
Во темава не сум шкртнала којзнае од кога и сите што ќе ги поздравам,се ликови кои ми оставиле позитивен впечаток, секој на свој начин и ги почитувам како драги форумџии. Луничка-кога ги читам твоите постови, како да гледам видео запис, толку сликовито претставени со содржина Славица999-одамна те немам сретнато низ темиве, недостасуваш Калиопе, Дузи,Елена,Лудото,Мерлин Монро- исклучителни ликови со оргинална смисла за хумор Лолита777-едно време се викавме сестри близначки Штрумфета, Трендафилка, Пирамид, Дафне, Георгина, Сесилија, Теодора, Жабче, Саја, Тедибер, Лилит, Ана Каренина, Шелеа, Љубам,Хипстер, Моира, Имелда-иако повеќето од нив го напуштија форумот поради свои лични причини, сепак нивните мислења заслужуваат Ариел и Озбилна жена- ХстронгрХ- Јипман, Елементал и Мистери-машкото дуо трио џентлмени Дволичен-интересни ставови Анабела-кукла со стил Барби20, Лела, Битерсвит, Теси, Абеја, Вака-Вака, Марама, Даничап, Џули, Рејнбоу И бидејќи долго време ме немаше на форумов, кога се вратив забележав освежување - Ана Џонс, Кетрин Мун,Феодора,Џенифер и виножито1-супер сте И да не ја заборавам Мрена Риба- секоја чест за одлуката, ќе бидеш прекрасна мајка Скоро 100% сум сигурна дека сум испуштила уште некој...
Cп до: Evа11 овојпат прва те поздравувам Elissa,Ana.Jones,Machhe,Someonespecial,Simona.a,EMoonlight,Madam.A Mrenariba,идна мамичке , се најубаво ти посакувам што и да одлучиш
СП до hristinnnna ,MaggieTatum,simonna.a Ја пополнатве темата СОУ Гимназија "Јосип Броз-Тито" -Битола шо знајте можеби до година таму ќе се гледаме
Возвраќам поз до hermosa , и еден и упатувам на Avenged..сум ја пропуштила пред некој ден на групниот поздрав А може еве еден и за PussyHunter, се мислам колку треба да си одлепен за да се потпишеш така.. Еве ви кифлички за доручек
Другпат слободно поздрави ме без да се колебаш. Епа да бев одлепен во тие моменти кога се регистрирав на форумот затоа што не очекував дека толку активен член ќе станам. Не ја суди книгата по насловната страница. Вака ако ми го читаш никот лошо делува, но зад него се крие еден многу мил и фин тип. Знам дека дур членувам на форумов и се додека не се воведе опција за промена на никот ќе си кркам последици заради изборот на ова име но тоа е тоа не се каам.
^До девојчево над мене До златниот сојуз (теа4е,спешл,аква-блу,дог) и до Machhe,Горде,иииии до Ана-Џонс,гледам лајкнува се живо тука И до сите останати,мали,големи,средни,високи,ниски... , се зезам,имајте убав ден,сонце-алелуја,доста со намќорестите депресивни денови, глупи дождови,маглишта...Be happy