Специјален поздрав до Еlissa,Ana.Jones,SomeoneSpecial,lana,del-rey. ,EMoonlight и сите останати феминки! Многу сте ми драги,сите феминки!
Ке ги поздравам само тие што сакаат да бидат поздравени од мене. 1.poenta 2.vinozito1 3.stetoskop 4.Barbie20 5.summer-lover 6. sofijanoka 7.Avenged 8.Agrona 9.Machhe 10.Antoninaa 11.EMoonlight 12.Umbrella22 13.Kaylie 14.Marossa 15.lana.del-rey Ви посакувам све најубаво во животот,да бидете среќни и весели како што сте ве гушкам сите
Спрецијален Поздрав до друштвото што коментиравме Х Фактор. Направивме сеир од досадниов 5ти лајф настап.
Специјален поздрав до феминката погоре,до poenta,Umbrella22,момците vitomir,Dvolicen,Hipster,Ketrin.Moon,Someonespecial,Viktorijaa5,Agrona,elisaab,EMoonlight и останатите... http://www.youtube.com/watch?v=XC3ahd6Di3M
Поздрав бек до : Someonespecial, Kaley , Avenged , Gordana10 , Marossa , А во оваа прилика ги поздравувам специјално SparkyAngel , Madam-A , lana.del-rey , Barbie20 , Umbrella22 , AngelOfArh ... засега овие Ве честам со оваа релаксирачка мелодија за добра ноќ Ве обожавам http://www.youtube.com/watch?v=QQ-cyp3xdWU
До Серафимка, одамна не сум ја читнала, а и одамна не сум ја поздравила. Ти праќам голема гушка оти многу си ми мила, секогаш ме разнежнуваат твоите постови. И искрено се радував како за некој близок, кога ја прочитав убавата вест. Ти посакувам безброј прекрасни моменти со бебушко, затоа што навистина ти тоа го заслужуваш.
Некои прв пат ги поздравувам, а некои стандард, сите мили и драги machhe - никогаш не ме забораваш при поздравување Summerlover Elennaa EMoonlight sadgirl21 Femina777 Elissa Anne15 Agrona Gordana10 Hipster Ketrin.Moon tessie vitomir Бидејќи е време за ручек еве нешто од мене
Kaley, Someonespecial, Vikica.cuci, Stylesh, iloveyou29, Barbie20, Barca-Gril, Moonstone.17, EMoonlight, kikkki, Umbrella22, Irrepleceable, mili4ka123, Ketrin.Moon
Поздрав бек до: Anabelle.Amorette,vitomir,Viktorijaaa5. СП до: Someonespecial,Dream-Girl,Ana.Jones Irrepleceable,Jenniffer,tessie,Elennaa Gordana10,summer-lover,Dog-lover, poenta,vinozito1,Barbie20,SparkyAngel Marossa,Mosquiita,EMoonlight, Kaylie,Agrona,Elissa. Ви посакувам пријатен ден на сите,и многу моменти исполнети со среќа!