Cп бек до Tessie,ти благодарам на убавите зборови и ти продолжи да бидеш таква прекрасна дама со која се гордееме на форумот Cп и до Lovely93
Специјален поздрав до.. -Sawyer, еден и единствен си -Moonstone.17, без гајле -Someonespecial, bonjour belle mademoiselle -Kaylie, е да, му дојде крајот и на мојот Мустафа Да ве почастам,
Искрено, ме има фатено голема мрза за ова, така да нема да ве набројувам. СП до сите оние кои ме поздравиле додека не бев активна на темава. Исто така СП до сите оние кои ми се драги на Фемина и верувам дека ќе се пронајдат. Но би ги издвоила: Viktorijaaa5, Umrella22 и hermosa. Бакнежи до вас девојки.
Од мене поздрав до Sexybaby86 Обично феминките што почесто ги читам ги поврзувам со некоја боја, а тебе те поврзувам со жолта - заради позитивните вибрации што ги шириш Одбери си според расположение
Специјален поздрав до СИТЕ Феминки и Феминци! Ви посакувам на сите да имате пријатна вечер,и од утре стартува викендов конечно.
СП до чатерите: Sawyer hermosa DAngel Gordana10 simona someonespecial mahidevranfan summerlover lanadelray дечки топ сте кисче мва
Meне работните обавези за оваа недела ми завршија, а сигурно и на повеќето од нас..останатите кај и да е, ќе не стигнат Поздрав за сите Феминки и Феминци!