Сп песимистке една. Убаво да си поминеш вечер. Сп мило девојче, имаш преубав аватар. Сп до Вајлд Грл, и сите што ме поздравија и не ме поздравија. И еден најспецијален поздрав до вредните администраторки и модераторки!
Специјален поздрав до ОзбилнаЖена, и ги обожавам мислењата. И да и се претставам, јас сум Феарлес, и сум новичка, ама го имам прочитано скоро цел форум, и вашите мислења. Исто поздрав до сите девојки, и да имате најубава Сабота, заедно со излегувањето
Специјален поздрав до озбилнажена-секогаш одлични постови на место, пирамидка-си знае зошто , багуфче-некако ми стана драга и росонерка-нова членка а мислам дека ја знам и од друг форум и ми беше многу супер девојка. И нормално, поздрав до сите останати феминки
И јас ја знам Росонерка од друг форум и редовно си ја читав Поздрав до неа Поздрав до сите што се мамурни
знам дека сум скоро нова (од 1 месец) ама веќе ве познавам доволно за да можам да ви праќам сп сп до докторката сп до пирамитката сп до феaрлес ..
Феарлес , поздрав и до тебе душо ...И мило ми е ако моите мислења ти се допаднале Грешам душо ,грешам и јас ...Но понекогаш и на грешките се учиме ..Нели животот е вечно школо Воедно да искористам и да упатам сп до Ариел и Марли кои се онака повозрасни исто како и јас и се горе доле блиску до моите мислења... и на темиве имавме убави дружења ...Поздрв до сите феминки
Фала на поздравот girl1985 и Offspring и на подршката Јас сум одамна зачленета али неактивна бев. Во последно време си читкав многу на хрватскиот форум и таму има одлични познавачи на мода, убавина и се сетив на фемина форумот (иако страната редовно си ја читам) и еве се активирав пак. Се надевам на одлична дружба девојки т.е. не се надевам, сигурна сум!
ееее одамна немам некој поздравено па сега ќе ги поздравам некои кои во моментот први ќе ми паднат на памет- мисс и анннникои се изгубија и ми недостигаат ким и ненушка во ист кош ги ставам и двете бе јорселф и ферлес зошто се нови и се вклопија добро до анни и смајли исто во ист кош до саншајн и блубери зошто се кул девојки до шчипјанката скај ангел до вајлд ангел со која често сме на една форумска игра до бројче блојче зошто е честопати неутрална до озбилна жена и до џули и до гоу кои ми се со слични размислувања до новите ема ск и россонерка до пирамидка и ангелче и багуфче мили се и до дејзи,спичлес и катакомба и лина 24 уууффф и до тедибеар која послабо не дружи иииииии епа малку ми текнаа од прва нели хахахаха.поздрав феминки редактирано-не ставајте лајк
СП до тебе докторке, ама еден најголем СП до катакомба која што ќе јаде еден убав ќотек од мене СП до ненушка СП до whatsername мислам дека имаме нешто заедничко иако е прилично нова, и поздрав до сите други нови. и СП до сите стари
Сп до Скајче , Теди, Лина 24, Блубери, Дејзи, Спичлес, Пирамидката, Гоу, багуфче, Ангелче,Смајли, ненушка...ве има многу , ме мрзи сите да ве набројувам. СП со сите кои планираат вечер да си поминат лудо!!
СП до сите оние кои го искористуваат викендот за читање на форумот,а не да фатат книга СП до сите феминки,без никакви исклучоци,ве гушкам сите девојки
Поздрав до BeYourself i Doktorkata, најшубо да си поминете вечерва и до Офи исто се надевам убаво дека си поминува Бакнежчина
Сп до докторката и старфиш. Сп до сонцето малечко што ме дружеше вечерва. Те чекам пак на гости мали. Иако неможев да излезам од тебе супер ме забавуваше. Те сакам мали. Сп до багуфче.