Еден голем СП до: Ariel, RainBow, Gordana10, Abeja, anabel-a, Someonespecial, Dog-lover, summer-lover, Summerlover, iloveyou29, poenta, Viktorijaaa5, Umbrella22, Ketrin.Moon, AnaKarenina, Moonstone.17, Femina777, Mahidevranfan, Anabelle.Amorette, Elissa, EMoonlight, Marossa, Elennaa, Flower27, Golden, Srckata28, Anouk, Avenged, Madam-A, Sara123, Jenniffer, Ana.Jones, mili4ka123, AquaBlue, vinozito1, kikkki, Serafina, Papillon.Papi, simonna.a, hermosa, lana.del-rey, Hipster, tessie, machhe, Barca-Gril, leighton23, Vikica.cuci, Irrepleceable, lunicka, sweet-star, cresa-jagoda, Dream-Girl… И до човекот кој никогаш не заборава да ме поздрави, еден и единствениот, Дон Вито! Те обожавам само да си знаеш!
Поздрав бек до Gea Kaylie tea4e Dvolicen Someonespecial За вас еве едно цветно календарче, за секој месец да ви биде убав
Специјален поздрав до Umbrella22 , Kaylie , Elennaa , Poenta , Lana.Del-Rey , Ketrin.Moon , Abeja , Lunicka ,Ireplaceable ,Anabelle.Amorette , Viktorijaaa5 , Gordana10 , Someonespecial , Marossa , Barbie20 .
Поздрав назад за Kaylie и hermosa. На ново упатен за: [ќе ви испонапишам (за некои и шифрирано ) и зашо ве поздравувам, да не испадне дека онака сум ве лупнала ] Speechless (зашо ми даде инструкции за нешто), K.Mari4ka (зашо ми помогна за избор на нешто) , Elence93 (зашо има многу креатвни идеи за подароци) , Viktorijaaa5 (зашо има генерација врска со мојата) , Cvetetto (зашо е фино малечко) , Papillon.Papi (ја глеам често низ форумскиве игри, интересна е), Elissa (зашо многу мило ти ја расипува желбата) , Lovely93 (зашо ми исподаде совети једном давно), summer-lover (ја глеам низ форумските игри и интересни одговори пишува), Avenged ( ради Avenged Sevenfold) , Dog-lover (зашо е страстен навивач за баерн) , Anabelle.Amorette (си ставаме ѕвездички на песни, веројатно слична музика сакаме, EMoonlight (да знае дека и јас сакам таква бомбица-лижавче нареден пат да има предвид ) ....има и други ама не можам веќе да пишувам , наредна прилика тие се на ред
Поздрав до сите кои сакаат да се отргнаат од ова секојдневие,да одмораат малку од монотонијата наречена цивилизација,кои сакаат на некој пуст остров каде ке си уживаат и релаксираат.
Специјален поздрав до, Serafima Lunicka Затоа што сте посебни. Не се сомевам дека вашите деца се горди што имаат родители како вас! Ви посакувам убав ден,исполнет само со насмевки и среќни моменти со семејството!
Мило ми е што на секоја страна има барем два поздрава до мене сега и мене ми дојде ред да ве подравам Madam-A срцка си ми ,најдобри мислења имаш Jenniffer-најдобри сме си во тешење..душо мојаа Agrona-мила од кога не сум и пишала,омилена трудница си ми . Pappilon-papi-те обожавам бе чоек И поздрав до:Hipster,Snow.Queen,Poenta,Srckata28,love-it,Vitomir (ајде издржи уште малку ке ти помине),Lunicka,Serafima,Ariela07,sadgirl21,Yipman2,Kaylie,Dream-girl и Kikki. Ве обожавам луѓенцаа... Изберете си еден телефон,а може и два
Cп бек до Kaylie. Cп и до :Gordana10,Vinozito1,Anouk,Eva11,Mадам.а,Someonespecial,Simona.a,Tessie,Ketrin .moon,Summerlover,Mahidevranfan,Hurem,francaisSawyer,Vitomir,Dvolicen (ме насмеваш со мислењата ) Имајте убав ден
Сакам да ја поздравам и гушнам Maca-Swiss,ако имаш потреба со некој за разговор тука сум јас твоето виртуелно пријателче,знам дека неможам да те утешам,болката која ја носиш е многу голема.