СП до: Papilon.Papi lana-del-rey Anouk LittlePinky Mahidevranfan QueenElena Flower27 vitomir sawyer poenta simonna.a tessie Gordana10 umbrella22 marossa barbie20 sweet-star elenna rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr viktorijaaa5 kaylie ariela09 francais dog-lover blackmistery tea4e littlefairy someonespecial senza.parole
Специјаен поздрав до: hermosa Gordana10 Vitomir DAngel Marjan007 Srcekrsacka и до сите другиии!!! https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...mK4M0-d2UEXx9MVex04j_aujkGItLfpeJU2YtctdP4sam
Поздрав дечки и имајте пријатно неделно попладне, надвор врне и е тмурно но на форумот е весело Papilon.Papi lana-del-rey Anouk LittlePinky Mahidevranfan QueenElena Flower27 vitomir sawyer poenta simonna.a tessie Gordana10 Madam-A umbrella22 barbie20 summerlover viktorijaaa5 kaylie, Ariel, Marick14 tea4e someonespecial Dangel Ana Kerenina Anabelle.Amorette Femina777 Cvetetto
Поздрав бек до: Jenniffer,Marossa,Dream-Girl,Elissa. Нов поздрав до: EMoonlight,Someonespecial,Ana.Jones, Anabelle.Amorette,Dvolicen, AnaKarenina,summer-lover,Ketrin.Moon,Elennaa Barbie20,Viktorijaaa5. Ве сакам многу.
Специјален Поздрав до: -Драгата EMoonlight -Бунтовната lana.del.rey -Шашавката Kaylie -Мојата најмила Dream-Girl -Модерната Chocolate.me -И впечатливата по мислења Jennifer -Господинот во ПМС vitomir. (шега,шега ) Повелете девојки: И секакако за Витомир нешто скромно:
Оооо поздравче... Сега го видов. Поздрав и до вас двајцата, поента секогаш има некоја поента за кажување, многу ми се допаѓат твоите мислења, а и Витомир шуќур се тргна од меланхоличното расположение.
Специјален поздрав до сите кои ме поздравиле, не ме поздравиле, ме заборавиле, не ме заборавиле, ме знаат и не ме знаат
а и Витомир шуќур се тргна од меланхоличното расположение. Таков впечаток сум ти оставил? Ајде повлечи си го зборот одма Silver.E ,за да нема трета светска војна помеѓу нас. Се зезам поздравче и до тебе
Поздрав бек до SRCKATA 28 Како погоди дека Ферари имам :geek: Еве и јас нешто да ти поклонам нешто скромно