Еден огромен до Виножито1. Ме насмеа ептем, душа Ние сме два света, ти турбо фолк а јас серенади. Ние сме се , само сродни души не ...за турбофолкерот
Сп до lana.del-rey со кошулава од Waikiki Поздрав и до anggell, Кетрин, Umbrela22, Barbie20 Jenniffer, Madam-A, Izaabella, Someonespecial Elennaaa Viktorijaaa5 i Marossa
поздрав назад SparkyAngel Вкусно изглеадат слаткишиве! Еве и за тебе и за останите будни кои се спремаат за работната недела малку здрава исхрана
СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО Elissa Madam-A Srckata28 hermosa Gordana10 Viktorijaaa5 Jenniffer Avenged CutieWithABeauty-А бе Климент нека победи друго не е важно Денес играме со некој? Еј женска на E-прогрмата има филм со Д Вантед . И не е Натан туку Нејтан И е прубав! И земи си го ти Тејлор,а јас Нејтан lana.del-rey-Данке за советчето... love-it Papillon.Papi LittlePinky hristinnnna simonna.a BeautyAndTheBeast- бидејќи никот и е од серијата која ме возбудува и одвај ја чекам да почни во Среда. Flower27- Се надевам дека Water marble manicure ќе ти успеее.. AquaBlue nikiiii Dream-Girl И ЗА НА КРАЈ НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО Barca-Gril Ако некоја ја заборајв следниот пат И навалете на палачинкиве
Поздравот се возвраќа до summer-lover, kikkki и vitomir A за Вито едно пивце за живце Спојлер И негде вака на некоја плажа м? Што викаш ? Кој те гледа хехе.... УЖИВАНЦИЈА
Специјален поздрав до Silver E. Dream-girl и Elissa Во текот на денот освежете се со газирана напивка Изберете си
Една од поновите сум на Фемина,со никого не сум се добро запознала па затоа на сите ке дадам еден специјален поздрав со многу бакнежи и послужете се со слатко И секако се надевам ке кроиме тука многу пријателства украсени со разни тајни,смешки,помагања и сл. Бацки уште еднашка
Поздрав до милата и насмеана Summerlover, сакам почесто да те читкам посебно на чет До девојката која во последно време ми стана многу мила, lana.del-rey И до Elissa, hermosa, femina0, SparkyAngel, Dream-Girl, Miss.Ricci, Barbie20, Madam-A
Бидејќи наскоро му е роденден , ми даде прекрасна идеја за подарок.Биди сигурна дека ќе му купам таквов пешкир со натпис.Е сега дали ќе му се допадне ич не се сеќирам. Поздрав и за тебе.Знам дека си од оние жапчиња што носат среќа, па би те поздравила со еден да те чува и штити.
...до AnaKarenina , зошто си ми пример за тоа, каква да бидам кога ќе пораснам. Зошто си единствената кративна душичка на форумов, паметна, мудра, секогаш си тука да помогнеш за било што и ред други работи. Ако почнам да набројувам крај ќе нема. Совршенство од девојка си. Да знаеш дека многу те сакааам и те почитувам и си ми една од најомилените феминки. Ти посакувам да си среќна цел живот и тоа што ќе го посакаш да го добиеш, зошто навистина заслужуваш! Голема гушка до тебее... П.С.:Благодарам за помошта!
Поздрав до: Elissa, SparkyAngel, EMoonlight, Ketrin.Moon, Umbrella22, Someonespecial, Mili4ka123, Dream-Girl, Leighton23, Kaley, Poenta, Vitomir, kikkki, Viktorijaaa5, Ana Jones, Gea, lana.del-rey, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Vikica.cuci, Irrepleceable, sadgirl21, Adi888, iloveyou29, Jennifer, machhe. Имајте убав ден.
Позз бек, Barbie20 Ти посакувам пријатна вечер! Спојлер И почесто пишувај во темата СДК,обожавам да те читам
Kaylie... ме остави без зборови со твојот поздрав Ти благодарам пре-пре-премногу на убавите зборови, ми го разубави денот! Понекогаш заборавам дека имаш само 12 години! Само убави желби за тебе