Специјален поздрав до: Barbie20 Kaylie SEKERLEMA vitomir LittleFairy hermosa Someonespecial Ketrin.Moon Gordana10 QueenElena Marjan007 AnaKarenina LittlePinky vinozito1 ♥
SparkyAngel - Фала срцка,си купив ваква ама на плаво со розево хахаха. Cvetetto - Повели и другпат,секогаш сум тука. Someonespecial - И ти ми стана многу мила душичке моја. Barbie20 - Ти благодарам на поздравчето сонце. Ви благодарам на сите што се сеќавате на мене,многу е убаво чувството кога ќе се прочитате дека некој се сетил на вас,едноставно ми го правите денот! Поздрав до СИТЕ Феминки,многу ве сакам сите до една !!! Ви посакувам пријатна вечер.
Нај специјален за lana-del-rei Те читам овие денови и сакам да ти кажам, не се замарај со ништо се ќе помине...Секој минува низ такви периоди... некогаш ќе се смееш за се што поминало...
Ти благодарам многу Elissa,срце си! Ти посакувам да имаш пријатен ден,и благодарам што се сети на мене.. Исто така сакам и да им се заблагодарам на сите Феминки кои ми влеваат поддршка и надеж да го поминам овој лош период,и дека се во животот ќе се среди,дека се ќе помине.. Ви благодарам,многу ве сакам!
Сакам да кажам... Не се сеќавам дали сум поздравила во оваа година (слаба меморија,слаба) како и да е сакам да поздравам петшеснаесет феминки што што ме поздравиле и што обожавам да ги читам. Да не се лажеме ама навистина е пријатно чуството кога ќе го прочиташ името тука. Не верувам дека некој не сака да биде поздравен освен исклучоците што глумат лудило( они на сливар,сливи ќе продаваат) Еден огромен и специјален поздрав со песната „недостајеш ми„(зезам) Anouk,Gordana10 ,vitomir,Someonespecial, Serafima, Hipster, Abeja,ozbilnazena,kikkki,Barbie07,mimiiiii, Viktorijaaa5,barbie20,Ketrin.Moon,EMoonlight i poenta. Замезете се,ама полека има за сите без буткање Ако треба пак ќе направам И најважно заборавив да напоменам ве обожавам( ова малку делува лигавешки,али што е тука е ,не можам да се борам со чуствата) Поздрав и останете ми во добро.
Imelda. Значи со душа и` ги чекам духовитите постови во СДК со разни догодовштини, згоди и незгоди. Обожавам личности кои толку си го сакаат животот што на секој настан му даваат ведра нота. Someonespecial, одамна си го неам поздравено ИтаЉанчето... DigY црвенокосата затоа што е царица. RHS - за убавата дискусија и споделување. nena2010, затоа што фали некогашното поактивно присуство на форумов, но што е тука е. И за крај (last but definitely not the least) julie77
СП до сите феминки, онака денеска убаво сум расположена па глобално да ве поздравам Ај да навалиме Spoiler
Поздрав назад до : Dream-Girl ,Elissa,lana.del-rey,Barbie20,Antoninaaa Фала ви девојки за поздравите ми значат многу Ќе бидам малку подолга ,ќе кажам за сите по нешто iloveyou29 - те немаше го приметив твоето отсуство sadgirl21- ќе го промениме негативното расположение ќе видиш Someonespecial - Avenged - те читам обавезно jovana03 -не го менувај аватарот по него те паметам Cvetetto -научи нешто + од мене Elennaa -ми го продолжуваш животот дефинитивно Jenniffer -се осеќа дека си добра девојка Silver.E - ми се допаѓа тоа што си искрена и си без 'влакна на јазикот' Ana.Jones -многу си ми позитивна Umbrella22 - фала ти за се Lovely93 - љубави моја мила Barbie20 -ти посакувам само убави моменти Waka-waka,AngelOfArh -инспирација ми сте за диетата MayDiamonds - знаеш што треба Thallia - се чуствува твоето отсуство SEKERLEMA-и мене ме потсеќаш на благо Agrona-мојата омилена трудница Marossa ,EMoonlight,Abeja, Doozy,poenta,stetoskop,- вие сте заедно овде затоа што сите подеднакво ве обожавам !!! Dvolicen -затоа што си единствен
Поздрав до SEKERLEMA, Antoninaaa,Anouk,Dangel,stetoskop,poenta,vinozito,srckata28,EMoonlight,Hermosa, Elissa,,Barbie20, lana-del-rei,Lara Solare,Kaylie,Dream Girl, и сите што ме поздравиле,Повелете за сите има
Поздрав назад до : Antoninaaa , Vitomir , Someonespecial и Viktorijaaa5 ,убаво е кога ќе се видам меѓу сите поздравени Нов поздрав до сите сите сите, уживајте Spoiler Вие ме пренајадовте со прекрасни јадења ,сега малку јас вас.
Возвратен поздрав до Antoninaaa,Viktorijaaa5 и vitomir Наместо чоколада,една поообемна книга и зеднички да си ја споделите содржината Се е подобро во друштво