Viktorijaaa5-фала многу CutieWithABeauty то е жнеска.. Maria.Vampire- мило ми е што ти се допадна комбинацијата..
Viktorijaaa5 И Madam-A Ветувам не го менувам аватарот веќе MayDiamonds Ти држам среќа од се срце Jagodka.18. Срцка моја си ти. Одамна не те имам поздравено Silver.E Поздравче срцке Miss.Bitch Интересно девојче ми си И нов поздрав до Barbie20, Emotional123 Spoiler
Макар шо знам дека не сум многу поздравувана тука, редовно си идам за благите шо ги постирате мммммммммммм барем да ги гледам ако неможам да пробам Поздрав до сите, и дај напрајте некое благо да пробаме
СП до : Barbie20, Cvetetto, lana.del-rey, someonespecial, viktorijaaa5, EMoonlight, LittlePinky, Elissa, SparkyAngel, summer-lover, tea4e и до другите кои ме поздравиле а сум ги заборавила. Love you my ladies.
Повторно поздрав до сите феминки. Почнав да напредувам на фемина.Почнав да запознавам некои форумџики.И би сакала уште,бидејќи сте ми многу мили и драги.Ве сака,Maria.Vampire Во меѓувреме послужете се:
Од мене голем поздрав до calliope Ми се чини некое време ја немаше на форумов, се надевам нема да исчезнува во иднина Повели една песничка која е најубава кога се слуша со дожд во позадина
Bubbi, Gordana10, Sekerlema, Sawyer, didicool, summer-lover, Antoninaaa, Someonespecial, Devinebutterfly, Mahidevranfan, Elissa, Hermosa, marjan007, Dream-girl, Kaylie, sofijanoka, Vitomir, lana.del-ray, Ana.Jones, Simonna.a, Anabelle.Amorette, ocila, QueenElena femina0, LittleFairy, DAngel, eva11, Papilon.Papi, Maca-Swiss, srcekrsacka... http://www.youtube.com/watch?v=PQZhN65vq9E
СП до: Didicool, Sawyer, Anouk, Hermosa, Kikki, Summer-lover, Someonspecial, Mahidevranfan, Srckata28. Ве канам на pizza па ајде послужетесе
Вечерва сакам да упатам еден поздрав до Ana.Jones. Девојко незнам зошто до пред некој месец ич, ама ич те немав приметено. Дали не си била активна, не знам тоа. Ама во последниов месец толку често те приметувам, најмногу во СДК и морам да кажам дека ми се допаѓаат твоите мислења, секогаш ми се некако смешни, интересни, забавни. А и ми се допаѓа она на крајот, Love, Џоунс Гооолем поздрав до тебе За тебе чај и книга, пошто тоа го правев до сега јас