Поздрав до Антонинаа бела мило ми е што го менуваш аватарот и топ ти се сите,многу секси,и не ме чуди за секси девојка како тебе и прилега и таков Аватар.
Јас сакам да ја поздравам Elennaa што секојдневно ме смее со нејзините постови во СДК! А некаде прочитав пишала дека нема смисла за хумор... ти ако немаш, не знам кој Денес ретки се луѓето што знаат да си се насмеат на маката, да прават шеги на своја сметка Една освежителна лимонада за тебе Еленке, да земеш душа после толку пешачење
Позз Вито и до тебе огромен,ме насмеа како го пиша ова како да се познаваме Добро знам дека претпоставуваш А аватарите од досада а и многу има што ми се допагаат па чекаат на ред.Позз и ајде да мавнеме по едно попладневно кафе
Специјален поздрав до СИТЕ Феминки. Ви посакувам пријатна вечер,и повелете малку здрави природни сокчиња полни со витамини за овие денови кога сите сме настинати.
Ке морам да доделам специјални поздрави до: chips.for.free - Тенкју. CutieWithABeauty - На задача да ти смислиме фемина-прекар Papillon.Papi - Cvetteto QueenElena - поздрав во рикверц Послужете се,а ако немате апетит ја сум тука
Поздрав до женскава над мене Поздрав и до Divinebutterfly, cheetah.girl, Anakarenina, Barbie20, Nausicaa, lana.del-rey,
Gordana10, Sekerlema (благичка) Sawyer (форумски шмекер) summer-lover, Antoninaaa, Madam.A Someonespecial, Mahidevranfan, Hermosa, Akouk Dream-girl, Kaylie, Vitomir, lana.del-ray, Ana.Jones, Simonna.a (симонче кога ќе настапиме) , Anabelle.Amorette, QueenElena femina0, LittleFairy, DAngel, eva11, Papilon.Papi Maria.Vampire, AnaKarenina, Viktorijaaa, poenta, Jennifer, Nate.P ( ни се погоди темата долу ) Ariel, Cveteto.... Дечки убав и Среќен ден на сите... а за тие под 18 што не пијат алкохол