Многу голем поздрав до: Elissa EMoonlight Jenniffer Anouk femina1 eva11 hermosa Ве обожавам девојки...си знаете
Поздрав до СИТЕ Феминки! Се надевам имавте прекрасен ден како мене,добив и нов телефон не ми се верува,не очекував ништо од ова што се случи денес,се мислев ќе биде некој досаден ден. Ви посакувам пријатна вечер,и дајбоже сите да бидете секој ден волку среќни како што сум јас сега. Почастете се,частам за новиот телефон (што не го очекував)! Ве сакам!
lana.del-rey и Jenniffer - одамна сакам да ги поздравам, многу често се пронаоѓам во нивните мислења Viktorijaaa5 - мојата најдобра виртуела другарка
Специјален поздрав до неколку феминки кои ми се омилени за читање и со кои баш би сакала да си направам некој муабет. -Elissa -hermosa Имајте убава романтична(или не) вечер
СП до Maria.Vampire-сеκој ден имаме шанси..зависи κој ќе ги увиди и исκоρисти..имај добρа ноќ СП-Cvetetto СП и до останатите феминκи имајте добρа и убава ноќ
Ви благодарам на сите кои сте ме поздравиле А сега сакам да ве поздравам СИТЕ оние кои што вечерва сте си дома и се дружите со фемина Во знак на празнициве ќе ве почастам со вино и благо Ви посакувам убава вечер на сите
Поздрав до vitomir,sofijanoka,Elissa Се надевам дека денешниот сончев ден ќе го искористите за прошетка Ве честам коктел од калинка,вотка,црвен грејпфрут и кора од лимон На здравје
Сп до : Мaria.Vampire-имај прријатен викенд и со задоволство ќе си се дружиме Девојките и момците на чат Сп и до:Еlissa,Femina0,Someonespecial,Tеssiе,Lana.del.ray,Francais,Viktoriiija5,Lovely93 Ви посакувам живот исполнет со вино и љубов
Специјален поздрав до Papillon.Papi, Someonespecial, Elissa, Anouk, lana.del-rey, Madam-A, EMoonlight ,Kaylie, Ana.Jones и сите останати кои ме поздравиле!