Поздрав до Elissa,поента и хермоса нека денот ви започне со насмевка,сите три убавици сакам вака да бидете секогаш
Возвратен поздрав до Elissa Хеликоптерот од тебе,а дестинацијата од мене И повик до сите кои сакаат да побегнат од реалноста Хелсинки
Специјален поздрав до.. -Papillon.Papi -Elissa -femina0 -Anouk -Dream-Girl -hermosa -Kaylie -Someonespecial -lana.del-rey -Golden -Moonstone.17 -BlueHeart -sweet-star Девојки повелете, да се освежиме
Специјален поздрав до nikiiii, Anabelle.Amorette, elence132, Stefani999 и сите останати феминки и феминици!
Someonespecial, leighton23, vinozito1, Barbie20, EMoonlight, Umbrella22, Irrepleceable, mili4ka123, Ketrin.Moon, Viktorijaaa5, iloveyou29, Anabelle.Amorette, Pappilon.Papi , Lana.Del-Rey, tea4e. Повелетее
Someonespecial ...ти,која си тука да ми кажеш дека фалам јас или моите зборови,кога ќе исчезнам на кратко тука си да ме потсетиш дека некогаш треба да навратам.
СП бек до Cvetetto хаха..демек ќе вика аа..абе со учебник под клупа ќе го решавам и шо ми можи..иначе поарно музика од колку тишина Морам еден посебен СП да испратам до QweenSM-Баш мие мило што се запознавме ии баш сум среќна штоо ми дозволи да те нарекувам дадичка.. Се надевам дека ќе се дружиме уштее многууу време..Ти благодарам за помошта за полуматура..баш ми даде идеја..хихи..мило мие што си тука Една големааа прегратка за тебе
Сп до Еlissa и Vitomir,бидете секогаш ведри и насмеани,оти вашата позитивна енергија се шири Да си уживаме некој ден заедно на кафе и муабет низ Париз. Сп и до:Lella,Machhe,Mahidevranfan,SEKERLEMA Повелете девојки
hermosaaaa по твоја желба е местото SEKERLEMA sweet lanadelray , Mahidevran Papillon.Papi MadamA Anabelle.Amorette Gordana10 femina0 Viktorijaaa5 Anouk tea4e Dream-Girl Cvetetto simona,a Kaylie DAngel Umbrella Someonespecial поздрааааааав до сите и Vamos a salir... и ова е специjално за специјалниот другар Don VITO - vitomir
summer-lover Ќе те поздравам со песнава, омилена ми е! https://www.youtube.com/watch?feature=p ... FEoMO0pc7k
Благодарам на сите што се сетиле и ме поздравиле, ама јас нема да ве делам и ќе ве поздравам сите, денес сум ептен расположена! Гушки до сите вааас...
СП до Cvetetto..бо боо абе љубов насекаде бее..уште да имавме и ние таква среќа СП до Maria.Vampire QweenSM ми недостига муабетот со вас ии то многуу..по една гушка за вас Аааа и СП до AquaBlue немој да мислиш дека те заборавив..твоите мислења секогаш ме насмаваат ии ми го разубавуваат денот
То е женска само Филипче и Марија ја имаа среќата И не умреа од смеа мене и тебе.. Aма среќа си имавме зато Биологија не не стана и Музичко не правевме тест СП до Elissa hermosa simona.a Dream-Girl Viktorijaaa5 MadamA Anabelle.Amorette Gordana10 Papillon.Papi Lella AquaBlue lana.del-rey Golden nikiiii Stefani999 Natali.3 Maria.Vampire И оние најважните Barca-Gril LittlePinky RainBow Гушки,бацки до сите вас ако некоја подзборавив наредниот пат