Благодарам за сите поздрави. Оваа вечер упатувам СП до сите феминки кои не можат да си го замислат животот без фемина.
Aха, Оффи вечерва гледаше филм на Сител Поздрав до тебе Фиарлес, поздрав до Оззи, Лоли, Трендафилчето, Сеси, Стронгер и МиссС-кумановката
Ајде додека имам шанса и јас да ве поздравам. Оффи , Оззи, Озбилна, Ненуш, Багуф4е, Ангелче, BU, Тренди, Лилитка, Џули, Боависта... И моите цимерчиња Ај лав ју олллл!!!!!
вака неделно наутро ке испратам еден дооолг поздрав до сите за кои имам убав впечаток и мислење( ваљда нема да заборавам некого) Најсп до : -Докторката -Спичлес -Душица -мисс индепендент -Старфиш -Лудачааа -лудото19 -Скајенџел -Дејзи -Лина24 -бројчето -Викторија -хепигрл -катакомба -вајлдчајлд -Ангелче -Оффспринг -ким и кате -џули77 -гоу грл -блубери - карак -Вери -иксстронгер Па ајде доста е да не претерам ве Тедибеар
Ajde podolgo vreme ne sum napravila spisok so pozdrav pa redno e mislam denes gi pozdravuvam Vik4e,Karak,Doktorkata,Loli,Bona,Kim,Kate,Gorde,Katakomba,Zverka,Bluberi,Vajld,Angelce,Anath,Skaj angel,Snake,ofspring,Maca,Malecka,Juli,Nina,Lina,Bagufce,Gou,Hipi,Vinozitka,Anni,Oluska,Ariel,Ozi,Ozbilna zena i site drugi sto mi se dragi a sto vo momentov gi zaboraviv mi nedostigate devojki posebno tie od cet
СП до: феарлес лоли ози оффи ангелче ким гоу грл - гоу оздраве ли? кикетоо багуфче мис индепендент бројчетоо ** ве сакам ситее ...
фала тедибеар и ненушка...поздрав и до вас Би Ју подобро ми е, а за скрос оздравување за некој ден ќе биде и поздрав до бројче, заедно што си пиеме чајче одамна не сум ги поздравила реинбоу и гордана10
Ги поздравувам и гушкам BeYourself, TeddyBear, Doktorkata, OffSpring, и сите други што си уживаат на Фемина денес.
Одамна немам никој поздравено... СП до: BeYourself(добра девојка што многу ми се допаѓа) Lolipop23(ми недостига многу) Viki44e(со 2 4ки) , те сакам многу! TeddyBear(се надевам сега е среќна) Angelche(малецкото рокерче) Offspring Bagufce