Специјален поздрав до: Anabelle.Amorete CutieWithABeauty Cvetteto Papillon.Papi Послужете се :geek: Спојлер
Поздрав назад до jovana03 Патем, сакам да ги поздравам сите членови на форумов. Сите на некој начин ми ги разубавувате деновите, и во исто време ме потсетувате на вистинските вредности на животот. Мило ми е што сте дел од мојот живот и што, иако само виртуелно, имате големо, позитивно влијание врз мене и моето расположение. Ве сакам.
Поздрав до 1.SEKERLEMA 2.POENTA 3.PURINCE 4.ELISSA-My new Friend 5.Bubi 6.Hermosa 7.Antoninaa 8.vinozito 9.summer-lover И сите други што ме поздравиле и ме почитуваат
Возвратен поздрав до vitomir И нов поздрав до Viktorijaaaa5 и Papillon.Papi Освежете се во февруари со порција домашен овошен сладолед кој се уште ми е во мислите Повелете
СП до сите кои се спремаат за на училиште И секако сите кои си уживаат дома Посебен СП до Maria.Vampire убо да си поминиш на училиште..ии повеќе да не си старата вампирка која сите за потценувале..
tigerlady Oxymoron AnaKarenina L-enna поради нивното творење во темата Хаику поезија,која од ден на ден се повеќе ме интересира и ми остава добар впечаток. Поздрав до вас
...до RainBow! Да не беше ти тука, форумов Бардовци ќе беше. Уживај попладнево со некоја добра книга. Поздрав!
Ви благодарам на сите што сте ме поздравиле! Неможам да ве дружам многу во последно време,но ве читам од време на време. Ми фалите,не ве заборавам,ве сакам сите!!! Послужете се,и имајте убав ден!
Специјален поздрав до Barbie20 & Victoriaaaa5 Обожавам кога ви ги читам мислењата.Ми се допаѓа вашиот начин на размислување, ми оставате впечаток на мили и прекрасни личности. Иако во последно време не сум многу активна на форумот редовно ве читам.
СП до Maria.Vampire,QweenSM,AquaBlue,Cvetetto Оф леле каков би бил животот без вас овде на форумов..Позз до мојата нова дадичка си знае која ее.. Сее најдобро девојки..се надевам имавте убав ден
СП до Siver.E бидејќи ми е омилена за читање во последните неколку дена.Се согласувам во целост со повеќето од нејзините мислења. Уживај!
СП до Lovely93,Nezna28,CutieWithABeauty,hermosa Најмногу се зближив со вас и едноставно ве обожавам.Се најдобро девојки.
СП до Viktorijaaa5,Brabie20 и EMoolight Денес се погрижив за ручекот,па ви подготвив пица Добар апетит
Поздрав назад до eliesaab и poenta Фала ви девојки ми значат вашите поздрави ,ве обожавам и јас Денот е прекрасен па затоа во поздравувам со ... http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o Имајте убаво попладне
Поздрав назад Poenta Благодарам за пицата,прекрасна беше уживав Јас со благо ќе те почастам,за да биде комплетно се.